مقاله مصارف نوآورانه از توان اولتراسوند طی فرایندهای انجماد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مصارف نوآورانه از توان اولتراسوند طی فرایندهای انجماد غذایی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مصارف نوآورانه از توان اولتراسوند طی فرایندهای انجماد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مصارف نوآورانه از توان اولتراسوند طی فرایندهای انجماد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مصارف نوآورانه از توان اولتراسوند طی فرایندهای انجماد غذایی :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
گرچه استفاده از انرژی اولتراسوند در انجماد غذا یک موضوع نسبتا جدید است ، پیشرفتهای تحقیقاتی پتانسیل بالای آنرا امید بخش نشان داده اند.استفاده مفید از انرژی صوتی از آثار مختلفی که اولتراسوند در محیط واسطه ای که در آن منتقل می شود ، تولید می کند . تشخیص داده شده است . ازبین این آثار احتمالا حفره سازی مهمترین انها به شمار می رود زیرا نه تنها به تولید حبابهای گاز منجر می شود که موجود تولید ریز جریانات نیز میگردد . مورد اول می تواند به هسته سازی یخ کمک کند ، در حالی که مورد اخیر فرایند انتقال حرارتی و جرمی همراه با فرایند انجماد را امکان پذیرمی سازد .مانند سایر مواد متراکم و غیر قابل متراکم ، بلورهای یخ هنگام قرار گرفتن در معرض فشار آکوستیک شکسته شده و به محصولاتی با تولید اندازه بلوری کوچکتر تبدیل می شوند ، که در واقع یکی از مهم ترین جنبه هایی است که هدف بسیاری از فرایندهای انجماد را تشکیل می دهد . براساس این آثار اکوستیک ، استفاده از انرژی اولتراسوند برای بسیاری از فرایندهای انجماد غذایی مفید تشخیص داده شده است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.