مقاله معرفی بتا کازومورفین به عنوان پپتید تسکین دهنده درد در محصولات شیر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله معرفی بتا کازومورفین به عنوان پپتید تسکین دهنده درد در محصولات شیر دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله معرفی بتا کازومورفین به عنوان پپتید تسکین دهنده درد در محصولات شیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله معرفی بتا کازومورفین به عنوان پپتید تسکین دهنده درد در محصولات شیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله معرفی بتا کازومورفین به عنوان پپتید تسکین دهنده درد در محصولات شیر :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
بسیاری از پپتید های غذایی که در طی هضم با آنزیم های پروتئولیتیک پانکراس، پروتئین های شیر ایجاد می گردند در بدن انسان به همان صورت جذب شده و آثار تسکین دهنده درد و گاها به عنوان کاهش دهنده فشار خونعمل می کنند. گیرنده های تسکین درد در سیستم ایمنی، هورمونی و عصبی قرار دارند. پپتید های آرام بخشی که از کازئین به دست می آیند به عنوان کازومورفین یا کازوکسین نامیده می شوند و آن هایی که از پروتئین های سرمیاستخراج می گردند لاکتوفین نام دارند. بتا کازئین که در اینجا مورد بحث است از ۲۰۹ آمینو اسید تشکیل شده است کمتر از ۸ نوع بتا کازئین وجود دارد و آنها را بصورتF و E ,B, C ,D ,Aجهت شناسایی بهتر و راحت تر طبقهبندی کرده اند بتاکازئینAبه سه دسته تقسیم می شودA1 ,A2 ,A3تفاوت بین دو نوع بتا کازئینA1 ,A2تنها درآمینو اسید شماره ۶۷ آن است و موقعیت شماره ۶۷ در بتا کازئینA1آمینواسید هیستدین ولی در بتاکازئینA2آمینواسید پرولین قرار دارد. کوچکترین تغییری در ساختمان پروتئینها می تواند تاثیرات مهم وبزرگی از نظر عملکرد در زمان هضم داشته باشد علت این تفاوت آن است که آمینو اسید پرولین در بتاکازئین ۲ با اسید آمینه شماره قبلی خود یعنی ایزولوسین و بعدی خود باند سختی ایجاد می کند در حالیکه آمینو اسید هیستدین در بتا کازئین ۱ با اسید آمینه قبلی خود یعنی ایزولوسین باند راحت و آسانی ایجاد کرده و بوسیله آنزیم های هضم کننده به راحتی پاره می شود. بتاکازئین ۱پس از هضم میتواند رشته پپتید متشکل از ۷ آمینو اسید تولید کند که بتا کازومورفین ۷ نامیده می شود که آنرا به اختصار بصورتBCM7نشان می دهند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.