مقاله مقایسه خصوصیات حسی و میکروبی داهی ساده و پروبیوتیک با ماست


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه خصوصیات حسی و میکروبی داهی ساده و پروبیوتیک با ماست دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه خصوصیات حسی و میکروبی داهی ساده و پروبیوتیک با ماست  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه خصوصیات حسی و میکروبی داهی ساده و پروبیوتیک با ماست،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه خصوصیات حسی و میکروبی داهی ساده و پروبیوتیک با ماست :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
داهی محصولی شبیه ماست است که در کشور هند از دیرباز تولید و مصرف می گردد. داهی در مقایسه با ماست از اسیدیته کمتر و آرومای مطلوبتری بواسطه مقدار قابل توجه دی استیل برخوردار است. احتمال زنده ماندنباکتری های پروبیوتیک طی نگهداری داهی به دلیل اسیدیته کمتر در مقایسه با ماست بیشتر می باشد. بنابراین، در این تحقیق داهی پروبیوتیک در دو دمای ۳۷ و ۴۳ درجه سانتیگراد تولید و ویژگی های حسی و میکروبی آن با ماست پروبیوتیک طی سه هفته نگهداری در دمای یخچال بررسی گردید. نتایج نشان داد که تعداد باکتری هایLABوباکتری های پروبیوتیک در نمونه های داهی پروبیوتیک تولید شده در دمای۳۷درجه سانتیگراد بویژه پس ازگذشت ۲۱نگهداری بطور معنی داری بالاتر از سایر نمونه ها بود. مقدار باکتری های پروبیوتیک در ماست پروبیوتیک۵/۶ log cfu/gودر نمونه های داهی تخمیر شده در دمای ۳۷ و ۴۳ درجه سانتیگراد به ترتیب۷/۶و۷/۲log cfu/gتعیین گردید. همچنین نتایج ارزشیابی آزمون حسی نیز نشان داد که اگرچه نمونه های داهی از کیفیت عطر و طعم بالاتری در مقایسه با ماست برخوردار بودند، اما از نظر بافت و ظاهر کیفیت پایینتری داشتند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.