مقاله مقایسه ی ازن با سایر روش ها برای ضدعفونی شیر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه ی ازن با سایر روش ها برای ضدعفونی شیر دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه ی ازن با سایر روش ها برای ضدعفونی شیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه ی ازن با سایر روش ها برای ضدعفونی شیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه ی ازن با سایر روش ها برای ضدعفونی شیر :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
تقاضای صنایع برای افزایش دوره نگهداری شیر قبل و بعد از پاستوریزاسیون باعث شده که محققان به دنبال روشهای جدیدی درتعیین و کاهش باکتریهای مولد فساد موجود در شیر باشند. به طور مرسوم اندازه گیری توتال باکتریایی و تعداد سلولهای سوماتیکروشهای متداول در ارزیابی کیفیت شیر می باشد. پیشگیری از الودگی شیر عمل بسیار مهمی در نگهداری ان است . به طور معمول هر چهتعداد باکتریهای شیر کمتر باشد ، کیفیت نگهداری ان نیز بهتر است . بعضی از انواع مواد ضد عفونی کننده رایج در لبنیات عبارتند از کلردی اکسید کلر ، اشعهUV و ازن. در واقع برای ضدعفونی یا مراحل CIP تمامی مواد گفته شده قابلیت استفاده را دارند ولی ازن به واسطه خاصیت اکسیداسیونی بالایی که دارد ، تاثیرCIP شستشوی کلی سیستم را افزایش می دهد . همچنین استفاده ازآن هزینه استفاده از مواد شیمیایی را کاهش داده و همچنین زمان کمی را نیاز دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.