مقاله ویژگی های بافتی سوسیس تخمیری تهیه شده از ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio) تلقیح شده با کشت آغازگر ترکیبی حاویPediococcus pentosaceus و Lactobacillus plantarum


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ویژگی های بافتی سوسیس تخمیری تهیه شده از ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio) تلقیح شده با کشت آغازگر ترکیبی حاویPediococcus pentosaceus و Lactobacillus plantarum دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ویژگی های بافتی سوسیس تخمیری تهیه شده از ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio) تلقیح شده با کشت آغازگر ترکیبی حاویPediococcus pentosaceus و Lactobacillus plantarum  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ویژگی های بافتی سوسیس تخمیری تهیه شده از ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio) تلقیح شده با کشت آغازگر ترکیبی حاویPediococcus pentosaceus و Lactobacillus plantarum،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ویژگی های بافتی سوسیس تخمیری تهیه شده از ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio) تلقیح شده با کشت آغازگر ترکیبی حاویPediococcus pentosaceus و Lactobacillus plantarum :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
هدف از این مطالعه، بررسی تاثیر تلقیح کشت ترکیبی دوگونه باکتری لاکتیک اسید LactobacillusPediococcus pentosaceus و plantarum بر ویژگی های بافتی سوسیس تخمیری تهیه شده از ماهی کپورمعمولی بود. به منظور تولید سوسیس تخمیری از کپور معمولی، گوشت چرخ شده ی ماهی به طور یکنواختی با نمک۳ ) و گلوکز ( ۳) و )log CFU/g 6 ترکیبی از باکتری های فوق الذکر مخلوط شده و به مدت ۴۸ ساعت درانکوباتور در دمای ۳۵ درجه سانتی گراد قرار گرفت تا تخمیر صورت گیرد. پارامتر های مختلف بافت از جمله، سختی ۱، قابلیت جوندگی ۲، پیوستگی ۳، چسبندگی ۴ کش سانی ۵ ، در فاصله ی زمانی ۰ و ۴۸ ساعت اندازه گیری شداساس نتایج بدست آمده، با پیشرفت تخمیر و به عبارتی کاهش میزانpHمیزان سختی، روند افزایشی را نشان داده که به دنبال آن منجر به کاهش دو پارامتر بهم پیوستگی و چسبندگی نیز گردید. اما در خصوص دو پارامتر قابلیت جویدن و میزان کشسانی هیچ تفاوت معنی داری بین نمونه های شاهد و تلقیح شده با کشت ترکیبی مشاهده نشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.