مقاله ویژگی های دو نوع کیک میوه ای تهیه شده با درصدهای مختلف آرد نخود و گندم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ویژگی های دو نوع کیک میوه ای تهیه شده با درصدهای مختلف آرد نخود و گندم دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ویژگی های دو نوع کیک میوه ای تهیه شده با درصدهای مختلف آرد نخود و گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ویژگی های دو نوع کیک میوه ای تهیه شده با درصدهای مختلف آرد نخود و گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ویژگی های دو نوع کیک میوه ای تهیه شده با درصدهای مختلف آرد نخود و گندم :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
کیک یکی از مهمترین فرآورده های تخمیری غلات است که اگر غنی سازی شود ارزش غذائی و سایر خصوصیات آن بهبود خواهدیافت. در این مطالعه بررسی اثر ۳۰ و ۵۰ درصد آرد نخود درترکیب با آرد گندم (مجموعا ۴۰ درصد کل ترکیب) و سایر اجزا شامل%۱۰ تخم مرغ، ۲۰ % شیر، ۱۵ % شکر، ۵% موز، ۳% گردو، ۴% کره، ۱% بکینک پودر، ۱% وانیل و ۱% دارچین بر مقدار خاکستر، رطوبت، pHشمارش کلی میکروبی، کپک و مخمر و ویژگی های حسی کیک موزی مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج نشان داد کهpHکیکتهیه شده با ۳۰ و ۵۰ درصد آرد نخود به ترتیب ۷/۲و۷/۱ رطوبت آن ۶۹/۲درصدو۶۸درصدخاکستر۲/۴۵و۲/۳۳درصدشمارش کلی ۲ ۱۰×۱۹و۳ ۱۰×۲وشمارش کپک ومخمر۱ ۱۰×۶و۱ ۱۰×۵/۵کلنی تشکیل شده درگرم بود کیک تهیه شده بافتی اسفنجی و نرم داشت و نمونه کیک حاوی ۵۰ درصد آرد نخود از نظر ارزیاب ها امتیازات بیشتری را کسب کرد. همچین هیچ نشانه ای از بیاتی ظاهری در این دو نوع کیک در دمای محیط در مدت ۲۴ و ۴۸ ساعت مشاهده نشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.