مقاله تهیه ماست فراسودمند بر پایه قند مایع خرما و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تهیه ماست فراسودمند بر پایه قند مایع خرما و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی آن دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تهیه ماست فراسودمند بر پایه قند مایع خرما و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تهیه ماست فراسودمند بر پایه قند مایع خرما و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تهیه ماست فراسودمند بر پایه قند مایع خرما و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی آن :
تعداد صفحات:۴
چکیده:
در این پژوهش، برای اولین بار در این مطالعه اثر قند مایع خرما بر روی ویژگی های فیزیکی (رنگ، سفتی و آب اندازی)، شیمیایی،pH اسیدیته رئولوژیکی (گرانروی) ماست مورد بررسی قرار گرفت. اثر قند مایع خرما ( ۹-%۱ حجمی-حجمی) بر روی ویژگی های ماست تهیه شده، مورد آزمون قرار گرفت. نتایج نشان می دهد که میزانpHبا افزایش قند مایع خرما از ۶-۱% کاهش یافته، درحالی که میزان اسیدیته با افزایش میزان قند مایع خرما از ۶ تا ۹درصدکاهش یافت ۰/۰۵>p میزان آب اندازی، سفتی بافت و گرانروی به طور قابل توجهی تحت تاثیر میزان قند مایع خرما و اسیدیته ماست قرار گرفت۰/۰۵>p ماست های حاوی ۶% قند مایع خرما دارای پایین ترین میزان آب اندازی و بالاترین سفتی در میان سایر نمونه ها بودند. افزایش غلظت قند مایع خرما در ماست های تهیه شده، منجر به افزایش شاخص های قرمزی، زردی و اختلاف کلی رنگ و کاهش شاخص روشنایی شد ۰/۰۵>p
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.