مقاله روش های شناسایی املاح و ترکیبات غیرمجاز به شیر خام


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله روش های شناسایی املاح و ترکیبات غیرمجاز به شیر خام دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله روش های شناسایی املاح و ترکیبات غیرمجاز به شیر خام  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله روش های شناسایی املاح و ترکیبات غیرمجاز به شیر خام،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله روش های شناسایی املاح و ترکیبات غیرمجاز به شیر خام :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
شیر از منابع مهم تغذیه انسان است که به علت دارا بودن ترکیبات غذایی مختلف محل مناسبی جهت رشد و تکثیر میکروارگانیسمها بوده و بسیار مستعد فساد است. بدین جهت برخی مواقع دامداران به خاطر پوشاندن معایب شیر از جمله فساد آن و برخی اوقات جهت سودجویی بیشتر اقدام به افزودن موادی بهشیرمیکنند که وجود آنها در شیر تقلب محسوب می شود. معمولا این مواد افزوده شده را نمیتوان از شیر جدا کرد و تنها روشهای شناسایی آنها در شیر خام وجوددارد که بوسیله آن می تاون این مواد را اندازهگیری کرد. برخی از مواد به صورت عمدی وارد شیر میشوند که جزء تقلبات به حساب میآیند و برخی دیگر از طریقتغذیه یا محیط زیست وارد شیر میشوند. هر دو دسته هم برای سلامتی انسان خطر آفرین هستند و هم اینکه بر روی فرایندهای تکنولوژیکی در طی تهیه فراوردههایلبنی مشکل ایجاد میکنند. در این مقاله تعدادی از این روشها بیان شده است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.