مقاله روش های نوین تولید SCP در صنایع غذایی و کاربرد آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله روش های نوین تولید SCP در صنایع غذایی و کاربرد آن دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله روش های نوین تولید SCP در صنایع غذایی و کاربرد آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله روش های نوین تولید SCP در صنایع غذایی و کاربرد آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله روش های نوین تولید SCP در صنایع غذایی و کاربرد آن :
تعداد صفحات:۲
چکیده:
پروتئین تک یاخته SCP یکپروتئین میکروبی است که به سلولهای کامل باکتری ، مخمر ، قارچ رشته ای یا جلبک اطلاق می شودکه دارای ارزش تغذیه ای بسیار بالایی است. با توجه به کمبود منابع پروتئینی از یکطرف ، ومقدار بالای پروتئین سلولهای میکروبی ازطرف دیگر ، استفاده از منابع پروتئین میکروبی بجای منابع پروتئینی رایج، بسیارحائز اهمیت است. یکی از فاکتور های مهم در تعیینجایگاه اصلی پروتئین تک یاخته در رژیم غذایی انسان و حیوا،ن هزینه تولید آن می باشد . امروزه استفاده از ضایعات در تولید پروتئین تکیاخته رو به گسترش است. بیوسنتز پروتئین های میکروبی شامل سه مرحله اصلی آماده سازی محیط کشت ، تخمیر و فرایند بازیافت تودهسلولی می باشد. محدوده وسیعی از میکرو ارگانیسم ها قادر به تولید پروتئین با استفاده از محیط کشت های ارزان قیمتی همچون ملاس ، ضایعات نشاسته ای ، آب پنیر و غیره می باشند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.