مقاله روش های نوین تولید SCP در صنایع غذایی و کاربرد آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله روش های نوین تولید SCP در صنایع غذایی و کاربرد آن دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله روش های نوین تولید SCP در صنایع غذایی و کاربرد آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله روش های نوین تولید SCP در صنایع غذایی و کاربرد آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله روش های نوین تولید SCP در صنایع غذایی و کاربرد آن :

تعداد صفحات:۲
چکیده:
پروتئین تک یاخته SCP یکپروتئین میکروبی است که به سلولهای کامل باکتری ، مخمر ، قارچ رشته ای یا جلبک اطلاق می شودکه دارای ارزش تغذیه ای بسیار بالایی است. با توجه به کمبود منابع پروتئینی از یکطرف ، ومقدار بالای پروتئین سلولهای میکروبی ازطرف دیگر ، استفاده از منابع پروتئین میکروبی بجای منابع پروتئینی رایج، بسیارحائز اهمیت است. یکی از فاکتور های مهم در تعیینجایگاه اصلی پروتئین تک یاخته در رژیم غذایی انسان و حیوا،ن هزینه تولید آن می باشد . امروزه استفاده از ضایعات در تولید پروتئین تکیاخته رو به گسترش است. بیوسنتز پروتئین های میکروبی شامل سه مرحله اصلی آماده سازی محیط کشت ، تخمیر و فرایند بازیافت تودهسلولی می باشد. محدوده وسیعی از میکرو ارگانیسم ها قادر به تولید پروتئین با استفاده از محیط کشت های ارزان قیمتی همچون ملاس ، ضایعات نشاسته ای ، آب پنیر و غیره می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.