مقاله روشهای بهبود قابلیت زنده مانی میکرو ارگانیسم های پروبیوتیک درفراورده های لبنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله روشهای بهبود قابلیت زنده مانی میکرو ارگانیسم های پروبیوتیک درفراورده های لبنی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله روشهای بهبود قابلیت زنده مانی میکرو ارگانیسم های پروبیوتیک درفراورده های لبنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله روشهای بهبود قابلیت زنده مانی میکرو ارگانیسم های پروبیوتیک درفراورده های لبنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله روشهای بهبود قابلیت زنده مانی میکرو ارگانیسم های پروبیوتیک درفراورده های لبنی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
اثرات سلامتی بخش محصولات پروبیوتیک بر کسی پوشیده نیست .این اثرات زمانی در مصرف کننده نهایی ظاهر می شوند که باکتریهای پروبیوتیک بصورت زنده و با تعداد مشخص در محصول تا آخرین روز انقضای مصرف موجود باشند. کشورهای مختلف با در نظر گرفتن عوامل موثر برقابلیت زیستی با کتریهایپروبیوتیک و همچنین احتمال از بین رفتن آنها حین عبور از معده و روده کوچک ، حداقل مقدار مجاز باکتریهای پروبیوتیک در گرم محصول را تعیین کرده اند. در کشور ژاپن حداقلCFU/gr 7 10درایران حداقل CFU/gr6 10 تعیین شده است. در این مقاله عوامل موثر بر بهبود قابلیت زیستی باکتریهای پروبیوتیک مانند گونه های مورد استفاده در استارتر، نوع بسته بندی،نسبت تلقیح،مدل تخمیر،میکرو کپسوله کردن باکتریها،افزودن ترکیبات مغذی مکمل به شیر،استفاده از پاک کننده های اکسیژن واضافه کردن سیستئین مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.