مقاله شناخت انواع تقلبا ت و روشهای کنترل آن در موادغذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناخت انواع تقلبا ت و روشهای کنترل آن در موادغذایی دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناخت انواع تقلبا ت و روشهای کنترل آن در موادغذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناخت انواع تقلبا ت و روشهای کنترل آن در موادغذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناخت انواع تقلبا ت و روشهای کنترل آن در موادغذایی :

تعداد صفحات:۲
چکیده:
واژه تقلب به معنایی تحریف کردن چیزی،آغشتن چیزی، تصرف کردن درچیزی به سود خود و زیان دیگری، تعریف می شود. چون موادغذایی دارای کاربردعمومی بوده و همواره مشتری زیادی دارند افرادسودجو گاه برای کم کردن هزینه های تولید، و به دست آوردن ثروت زیاد دست به تقلب در مواد غذایی می زنند که بیشتر دربازار خرده فروش ها و گاه ممکن است به بازار فروش مواداولیه کارخانه های موادغذایی هم سرایت کند. در این مقاله که به صورت مروری است به انواع تقلباتی که در مواد غذایی صورت می گیرد و راههای شناسایی و کنترل آن می پردازد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.