مقاله بررسی میزان تجمع فلزات سنگین نیکل،کادمیوم و سرب در گیاهان و خاک محدوده ایستگاه تقویت فشار گاز پتاوه ۲و۲


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان تجمع فلزات سنگین نیکل،کادمیوم و سرب در گیاهان و خاک محدوده ایستگاه تقویت فشار گاز پتاوه ۲و۲ دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان تجمع فلزات سنگین نیکل،کادمیوم و سرب در گیاهان و خاک محدوده ایستگاه تقویت فشار گاز پتاوه ۲و۲  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان تجمع فلزات سنگین نیکل،کادمیوم و سرب در گیاهان و خاک محدوده ایستگاه تقویت فشار گاز پتاوه ۲و۲،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان تجمع فلزات سنگین نیکل،کادمیوم و سرب در گیاهان و خاک محدوده ایستگاه تقویت فشار گاز پتاوه ۲و۲ :

تعداد صفحات:۲۰
چکیده:
آلودگی خاکها و محیط های آبی و به تبع آن آلودگی گیاهان با فلزات سنگین یک مشکل جدی و در حال گسترش است. این فلزات سمی باعث و بانی بسیاری از بیماری ها و سرطان ها می باشد، از سویی شواهد واضحی وجود دارد که تنوع گونه های مختلف گیاهان در توانایی جذب، تجمع و تحمل فلزات سنگین تفاوت بسیار زیادی با هم دارند. ورود فلزات سنگین به زنجیره غذایی و رسیدن به غلظتهای بحرانی، اثرات سوء متابولیکی و فیزیولوژیکی در موجودات زنده به جای میگذارد. برای اثبات جنبه های ریسک و بررسی اثرات ریسک ها بر روی آلودگی، ۲ جنبه ریسک آلودگی خاک و از بین رفتن گیاهان محدوده ایستگاه در نظر گرفته شد و اقدام به نمونه برداری و انجام کار آزمایشگاهی در خاک و گیاهان برای تعیین میزان فلزات سنگین pb, Cd, Ni. گردید با بدست آوردن میانگین غلظت فلزات سنگین نیکل، کادمیوم و سرب در فصل بهار و با نمایش نمودارهای فوق مشخص گردید که با افزایش فلزات سنگین در خاک ایستگاه های مختلف، در گیاهان نیز میزان جذب افزایش می یابد. بدست آوردن این نتیجه می تواند توان گیاه را در جذب فلزات سنگین نشان دهد. با تجزیه و تحلیل مقادیر آلاینده های شیمیایی مورد نظر در منطقه مطالعاتی و مقایسه آن با حدود استانداردهای بین المللی، میتوان بار آلودگی شیمیایی منطقه را از این طریق تخمین زده و اقداماتی برای پیشگیری و یا احیاناً جلوگیری از منابع ورودی ننوع آلاینده ها انجام داد. جهت بررسی وضعیت آلودگی خاک محدوده صنعتی ایستگاه تقویت فشار گاز پتاوه از نظرغلظت فلزات سنگین مورد مطالعه (pb, Cd, Ni.)، میانگین غلظت این فلزات با میانگین غلظت در استانداردهای جهانی همچون Bowen، USEPA، CCME، NOAA مورد مقایسه قرارگرفت ، مشخص شدکه غلظت نیکل در پژوهش انجام شده از استاندارد Bowen (LAL) USEPA و استاندارد محیط زیست کانادا CCME (ISQGS) بیشتر بوده ولی از سایر استانداردها کمتر می باشد.همچنین غلظت کادمیوم و سرب معین کرد که از سایر استانداردها به جز حد آستانه استاندارد Bowen (LAL USEPA) پایین تر می باشد و این نشان دهنده عدم وضعیت بحرانی فلزات سنگین در خاک محدوده مطالعاتی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.