مقاله غذاهای حلال از زنجیره تولید تا مصرف


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله غذاهای حلال از زنجیره تولید تا مصرف دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله غذاهای حلال از زنجیره تولید تا مصرف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله غذاهای حلال از زنجیره تولید تا مصرف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله غذاهای حلال از زنجیره تولید تا مصرف :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
حلال به غذاهایی گفته می شود که در دین اسلام مصرف آنها مجاز است. حلال همچنین عنوان مجموعه ای از نام نشان های تجاری (برند) است که بر محصولات غذایی درج می شود. این نام برگرفته از معنی غذای حلال است که دردین اسلام آمده است و اولین بار محصولات غذایی حلال در کشور مالزی بوجود آمده است. در چند سال اخیر این علامت تجاری غذایی بصورت یک علامت جهانی از طرف کشورهای اسلامی در دنیا معرفی شده است به طوریکه درکشورهای غیر اسلامی نیز از استقبال خوبی برخوردار شده است.غذایی که مسلمانان مصرف می کنند ،از دستورالعمل رژیم غذایی اسلامی برخوردار است که غذای حلال نامیده می شود .مسلمانان برای تعریف غذا از دو واژه عمدهاستفاده می کنند :حلال و حرام . حلال به معنی جایز یا مشروع و حرام به معنی ممنوع یا غیر مشروع است. دیگر اصطلاحات به کار برده شده مکروه ،مشبوه و دابیها هستند.مکروه کلمه ای عربی وبه معنای دوست نداشتن یا سست شدن از روی دین داری است. مشبوه نیز کلمه ای عربی و به معنای شک داشتن است که ناحیه مرزی بین حلالوحرام را پوشش میدهد و دابیها به معنی ذبح شده است.که بر حیوان ذبح شده بر طبق شیوه ی اسلامی اشاره دارد. در این مقاله مروری برآن شدیم تا با بررسی اصول بکار بردن از غذاهای حلال به زنجیره تولید تا مصرف غذاهای حلال بپردازیم.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.