مقاله فرآوری ضایعات و ارزش افزوده آنها در صنعت لبنیات


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله فرآوری ضایعات و ارزش افزوده آنها در صنعت لبنیات دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فرآوری ضایعات و ارزش افزوده آنها در صنعت لبنیات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فرآوری ضایعات و ارزش افزوده آنها در صنعت لبنیات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فرآوری ضایعات و ارزش افزوده آنها در صنعت لبنیات :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
با توجه به افزایش روزافزون مصرف مواد لبنی و تنوع آنها، کنترل مواد زائد و انرژی درکارخانجات تولیدکنندهی این نوع محصولات از اهمیت ویژهای برخوردار است که درصورت عدم مدیریت و مهندسی اصولی اثراتسوئی بر محیط زیست خواهد داشت. اهمیت بازیابی ضایعات لبنی به دو جهت بهداشتی- زیست محیطی و اقتصادی میباشد. این فاضلابها به طور عمده از رقتهای مختلف شیر و محصولات آن تشکیل شدهاست و حاوی آب شستشویدارای مواد قلیایی و مواد شیمیایی اسیدی پس از تمیز کردن بطریها، مخازن و تجهیزات فرایند میباشد. فاضلاب لبنیات دارای مقادیر بالایCOD و BOD سطوح بالایی از مواد جامد محلول یا معلق از جمله چربیها و مواد مغذی نظیرآمونیاک یا مواد معدنی و فسفات است و در نتیجه نیاز به فرایندهای مناسبی پیش از دفع دارند. فرآیندهایی حاضر برای تیمار ضایعات لبنی به دو دستهی کلی بیولوژیکی و فیزیکوشیمیایی شامل تیمار هوازی، بی هوازی، تیمار غشایی، نیزارهای پیش ساخته، انعقاد / الکتروکواگولاسیون / فلوکولاسیون / رسوب دادن، اصلاح زیستی و دیگر روشهای تیمار تقسیممیشوند. در حال حاضر سودآورترین راه حل مشکل زیست محیطی فرایند کردن ضایعات آب پنیر به محصولات غذایی و دارویی است. در این مقاله به بررسی روش های موجود جهت فرآوری این ضایعات پرداخته شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.