مقاله فراوری مواد غذایی با استفاده از فشار بالای هیدرو استاتیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله فراوری مواد غذایی با استفاده از فشار بالای هیدرو استاتیک دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فراوری مواد غذایی با استفاده از فشار بالای هیدرو استاتیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فراوری مواد غذایی با استفاده از فشار بالای هیدرو استاتیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فراوری مواد غذایی با استفاده از فشار بالای هیدرو استاتیک :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
فناوری فشار بالا به عنوان یک روش غیر حرارتی بسیار مهم جهت فراوری مواد غذایی مطرح شده است. ویژگی مهم این فناوری نابود کردن میکرواورگانیسمها و غیر فعال کردن آنزیمها بدون تخریب مواد مغذی و طعم مواد غذاییمیباشد. طبق بررسیهای به عمل آمده، تاکنون فراوری انواع مواد غذایی از قبیل میوهها، آب میوهها، فراوردههای گوشتی، مربا، فراوردههای لبنی و ; با فناوری فشار بالا نتیجه بخش بوده است. مهم ترین کاربرد این فناوری بهعنوان یک روش غیرحرارتی در زمینهی افزایش عمر نگهداری مواد غذایی است. اما در دههی اخیر جنبههای دیگری از کاربردهای این فناوری در صنایع غذایی آشکار شده است. برای مثال بهبود بخشیدن به خواص رئولوژیکی و عملکردی ترکیبات غذایی، استخراج ترکیبات غذایی، خشک کردن اسمزی، انجماد ویخ زدایی تحت فشار از کاربردهای نوین فناوری فشار بالا در صنایع غذایی میباشد. در این مقاله مروری مبانی فشار بالای هیدرواستاتیک معرفی و کاربردهای این فناوری در مواد غذایی بررسی شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.