مقاله کاربرد آنزیم های پروتئولیتیک آبزیان در صنعت لبنیات


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد آنزیم های پروتئولیتیک آبزیان در صنعت لبنیات دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد آنزیم های پروتئولیتیک آبزیان در صنعت لبنیات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد آنزیم های پروتئولیتیک آبزیان در صنعت لبنیات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد آنزیم های پروتئولیتیک آبزیان در صنعت لبنیات :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
آنزیم ها مدت هاست که به عنوان کمک واکنش در صنعت غذا کاربرد دارند اما کاربرد آنزیم های دریایی در فرآوری غذاهاپدیده ایست نوپا. محیط دریایی یکی از محیط های با تنوع وسیع ژنتیکی است که امکان اکتشاف و استخراج انواع آنزیم ها از آن وجوددارد. به طور تقریبی در هر صید، لاشه یک سوم آن به دریا بازگردانده می شود و حتی آبزیان فرآوری شده نیز ۷۰ % از وزن صیدشان قسمت هایی مثل سر و امعاء و احشاء است که منبعی غنی از آنزیم هاست و برگرداندن آن به دریا می تواند منجر به بر هم خوردن تعادل اکوسیستم دریایی گردد اما در صورت استفاده از این اجزا برای استخراج آنزیم، سودی مضاعف به همراه خواهند داشت. در سال های اخیربازیافت آنزیم از ضایعات آبزیان توجه زیادی را به خود جلب کرده و در نتیجه آن کاربردهای جدیدی برای این آنزیم ها در صنعت غذاتعریف شده است. از جمله این کاربردها می توان به پوست گیری ماهی، تمیز کردن خاویار، استخراج کاروتنوپروتئین از سخت پوستان، تولید هیدرولیز پروتئین ماهی، استفاده به عنوان جایگزین رنت و حذف طعم اکسیدی از شیر اشاره کرد که در این گردآوری به توضیح دو مورد آخر پرداخته می شود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.