مقاله کاربرد روش مولکولی PCR جهت شناسایی فلور استیکی سرکه خرما


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد روش مولکولی PCR جهت شناسایی فلور استیکی سرکه خرما دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد روش مولکولی PCR جهت شناسایی فلور استیکی سرکه خرما  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد روش مولکولی PCR جهت شناسایی فلور استیکی سرکه خرما،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد روش مولکولی PCR جهت شناسایی فلور استیکی سرکه خرما :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
باکتریهای اسید استیک گرم منفی یا گرم متغیر هستند که قادر به تولید مقدار زیادی اسید استیک از اتانول میباشند. بنابراین در صنایع سرکهسازی نقش بهسزایی دارند. خرما منبع مناسبی برای سرکه محسوب میگردد. این تخقیق برای یافتن سویه های تولید کننده اسید استیک با هدف تولید کشت-های استارتری بومی، خالص سازی و بکارگیری آنها در تولید سرکه از خرما انجام شده است. بدین منظور، نمونههای سرکه خرما تهیه شده ازشهرهای گرگان و تهران به منظور بررسی فلور استیکی مورد مطالعه قرار گرفتند. محیط کشتGYC جهت جداسازی باکتریهای اسید استیکی دردمای ۳۰ درجه سانتیگراد استفاده گردید. جدایهها به کمک آزمون رنگآمیزی گرم، مورفولوژی کلنی و آزمون کاتالاز تا حد جنس شناسایی شدند.در مرحله بعد، با استفاده از روش مولکولی مبتنی برPCR نسبت به شناسایی دقیق جدایهها اقدام شد. بدین منظور قطعهای به طول ۳۸۵ جفت باز به کمک پرایمر اختصاصی طی فرآیندPCRتکثیر گردید. در نهایت محصولاتPCRبا استفاده از روش الکتروفورز افقی و عکسبرداری از ژل مورد بررسی قرار گرفتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.