مقاله کاربردهای پلاسما در سالم سازی مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربردهای پلاسما در سالم سازی مواد غذایی دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربردهای پلاسما در سالم سازی مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربردهای پلاسما در سالم سازی مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربردهای پلاسما در سالم سازی مواد غذایی :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
آلودگی مواد غذایی در اثر ورود میکروارگانیزمهای بیماریزا یکی از مشکلات حال حاضر به شمار میرود. در حالیکه همه ازمنافع فراوان استفاده از مواد مغذی مانند شیر آگاهند اما مشکلات عدیده استفاده از غذاهای سالم سازی نشده نیز بر همگان آشکار است وتیمار صحیح مواد غذایی برای غیر فعال کردن باکتریهای پاتوژن قبل از مصرف توسط فرایند های حرارتی مانند پاستوریزاسیون یا استریلیزاسیون ضروری به نظر میرسد. با این حال روشهای فعلی رایج در تیمار کردن منجر به تغییر در ویژگیهای فیزیکوشیمیائی محصول خواهند شد. در روش غیر حرارتی پلاسما از یک جسم انرژی یافته با روشهای الکتریکی استفاده میشود که شامل گونههایفعال شده مانند ملکولهای گاز، ذرات باردار در شکل یونهای با بار مثبت، یونهای منفی، رادیکالهای آزاد، الکترونها و فوتونهایی در نزدیک دمای اتاق است. پلاسما یک تکنولوژی در حال ظهور غیر حرارتی با کاربردهای فراوان در فرایند کردن و سالم سازی مواد غذایی است و نشان داده شده که روش پلاسما یک روش کارآمد برای سالم سازی سطح مواد غذایی خام، آجیلها، مواد بسته بندی، شیر و فراوردههای آن و ; است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.