مقاله کپسولاسیون پروبیوتیک ها در شکلات


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کپسولاسیون پروبیوتیک ها در شکلات دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کپسولاسیون پروبیوتیک ها در شکلات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کپسولاسیون پروبیوتیک ها در شکلات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کپسولاسیون پروبیوتیک ها در شکلات :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
در دهه گذشته، تمایل زیادی برای تولید مواد غذایی شامل باکتری های پروبیوتیک کپسوله شده بوجود آمده است. بر طبق منافع بهداشتی، پروبیوتیک ها در محصولات لبنی گنجانده شدهاند اما چالشهای جاری گستردهای به منظور عرضهی مواد غذاییپروبیوتیک جدید به بازار، در حال انجام می باشد. در بخش پژوهش، مطالعات زیادی بر روی محصولات لبنی مثل پنیر، ماست و بستنی به عنوان مواد غذایی حامل، و محصولات غیرلبنی مثل گوشت، میوهها، غلات و حبوبات، شکلات و غیره گزارش شده است. در حالیکه، دربخش تجاری تنها تعداد کمی از محصولات شامل پروبیوتیک های کپسوله شده را میتوان یافت. در دهه گذشته، تمایل زیادی برای تولیدمواد غذایی شامل باکتری های پروبیوتیک کپسوله شده بوجود آمده است. بر طبق منافع بهداشتی ، پروبیوتیک ها در محصولات لبنی گنجانده شدهاندNutraceuticals حاملین پروبیوتیک های مهم دیگری میباشند که در حال حاضر توسط چند کارخانه به شکل کپسول یا قرص ارائه میشود. در این بررسی تکنولوژی ها برای کپسوله کردن سلول ها به منظور زنده نگه داشتن آنها و ماتریس های غذایی استفاده شده در بخش پژوهشی و تجاری برای تحویل به مصرف کننده ، استفاده میگردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.