مقاله بررسی نوع شیر و زمان تخمیر بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر سنتی شیراز
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی نوع شیر و زمان تخمیر بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر سنتی شیراز دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی نوع شیر و زمان تخمیر بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر سنتی شیراز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نوع شیر و زمان تخمیر بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر سنتی شیراز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی نوع شیر و زمان تخمیر بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر سنتی شیراز :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
در حال حاضر، پنیرهای سنتی و محصولات لبنی کم چرب دارای طیف وسیعی هستند و مصرف پنیرهای کم چرب و بدون چربی بین عموم مردم رو به افزایش است. در این پژوهش نمونه های پنیر سنتی شیراز به عنوان پنیری با درصد چربی بسیار پایین از دو نوعشیر گوسفند و شیرگاو با زمان های تخمیر ۴ و ۶ ساعت به صورت کاملا سنتی تهیه گردید. تهیه پنیر شیراز طی تخمیر شیر توسط استارترهای لاکتیکی و تبدیل ماست به دوغ سپس یک مرحله فرایند حرارتی و منعقد شدن پروتئین ها و در انتها خنک کردن و آبگیری صورت گرفت. ابتدا خصوصیات فیزیکوشیمیایی شیر گوسفند و شیر گاو به صورت جداگانه مورد بررسی قرار گرفت سپس نمونه های پنیربا دو زمان تخمیر ۴ و ۶ ساعت تولید شدند، تاثیر نوع شیر و زمان تخمیر بر ویژگی های پنیرهای حاصله با بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پنیر شیراز مورد ارزیابی قرار گرفت. میزان پروتئین، درصد چربی و ماده خشک در پنیر گوسفندی بیشتر از پنیر گاوی بوده و با افزایش زمان تخمیر هر سه عامل کاهش می یابند. اسیدیتهpHدر دو نوع پنیر گوسفندی و گاوی تقریبا یکسان بوده ولی با افزایش زمان تخمیر اسیدیته افزایش وpH کاهش می یابد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.