مقاله بررسی ویژگیهای حسی نان بدون گلوتن حاصل از آرد نخود و سیب زمینی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ویژگیهای حسی نان بدون گلوتن حاصل از آرد نخود و سیب زمینی دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ویژگیهای حسی نان بدون گلوتن حاصل از آرد نخود و سیب زمینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ویژگیهای حسی نان بدون گلوتن حاصل از آرد نخود و سیب زمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ویژگیهای حسی نان بدون گلوتن حاصل از آرد نخود و سیب زمینی :

تعداد صفحات:۲
چکیده:
تهیه نان فاقد گلوتن با استفاده از غلات عاری از گلوتن برای بیماران سلیاکی که از حساسیت به گلوتن رنج می برند ضروری به نظر می رسد .برای این منظور تاثیر ترکیب آرد نخود و سیب زمینی غلظت های۱۰/۹۰و۲۰/۸۰و۳۰/۷۰صمغ HPMCو آنزیم ترانس گلوتامیناز جهت تهیه این نوع نان مورد مطالعه قرار گرفت. جهت بررسی خصوصیات حسی نان ازآزمون رتبه بندی استفاده گردید. براساس نتایج بدست آمده نشان داد که از نظر سفتی و قابلیت جویدن تفاوت معنیداری داشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.