مقاله بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده و کاربرد آن در صنایع لبنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده و کاربرد آن در صنایع لبنی دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده و کاربرد آن در صنایع لبنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده و کاربرد آن در صنایع لبنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده و کاربرد آن در صنایع لبنی :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
رشد آگاهی عمومی وبه تبع آن افزایش تقاضا برای مصرف محصولات طبیعی همچنین دوری راه ها و پیمودن مسیرهای طولانی جهت توزیع مواد غذایی تولیدکنندگان و فعالان این بخش را به سمت عرضه مواد غذایی با ماندگاری بالا سوق می دهد.تکنیک اتمسفر اصلاح شده یک روش طبیعی است که ساختار و خواص شیمیایی محصولات را تغییر نمی دهد. این روش بر پایه تغییر ترکیب هوای موجود در بسته بندی مواد غذایی است. گازهایی که به طور معمول در این روش استفاده میشوند عبارتند از دی اکسید کربن، ازن و ;. به طور کلی هدف از نگه داری غذا در سیستم اتمسفر اصلاح شده کاهش فعالیت های متابولیکی و رشد میکروارگانیسم و افزایشماندگاری محصول با محدود کردن مقدار اکسیژن توسط جایگزینی مقادیر بالای دی اکسیدکربن می باشد. در این مقاله بیشتر به معرفی این فرآیند، مزایا و معایب آن و اثرات آن روی زمان ماندگاری محصول پرداخته و استفاده از این نوع بسته بندی در صنعت پنیر مورد بررسی قرار گرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.