مقاله بهبود ویژگی پوشش خوراکی متیل سلولز با افزودن درصدهای مختلف گلیسرول


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهبود ویژگی پوشش خوراکی متیل سلولز با افزودن درصدهای مختلف گلیسرول دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهبود ویژگی پوشش خوراکی متیل سلولز با افزودن درصدهای مختلف گلیسرول  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهبود ویژگی پوشش خوراکی متیل سلولز با افزودن درصدهای مختلف گلیسرول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهبود ویژگی پوشش خوراکی متیل سلولز با افزودن درصدهای مختلف گلیسرول :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
یکی از ویژگی های کاربردی سلولز و مشتقات آن، قابلیت استفاده از آنها در تولید فیلمهایی با خواص ظاهری و مکانیکی مطلوب میباشد ولی فیلمهای حاصل ماهیتی خشک و شکننده دارند. فیلم ها و پوشش هایخوراکی نیاز به این دارند که دارای خاصیت الاستیسیته و انعطاف پذیری خوب، شکنندگی کم، سفتی بالا، باشند و از شکافتن و ترک خوردن در زمان نگهداری و حمل و نقل جلوگیری شود. در این تحقیق اثرات سطوح مختلف گلیسرول۱۰و۲۰وw/w%30 ) به عنوان نرم کنندهی خوب برای زیست پلیمرها، بر ویژگیهای فیلم خوراکی برپایه متیل سلولز مورد بررسی و مقایسه قرار گرفت. نتایج نشان داد که افزایش غلظت گلیسرول موجب افزایش نفوذپذیری به بخار آب گردید (تقریبا ۳۰/۵ %). رنگ سنجی توسط هانترلب نشان داد که افزایش گلیسرول موجب کاهش اندیس زردی میگردد. علاوه بر این با افزایش میزان گلیسرول، حلالیت در آب فیلمها افزایش مییابد. مطالعه خواص مکانیکی نشان داد که گلیسرول تأثیر معنی داری بر کاهش مقاومت مکانیکی و افزایش انعطاف پذیری دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.