مقاله بهینه سازی فرمولاسیون پوشش خوراکی کیتوزان حاوی ناتامایسین برای افزایش عمر ماندگاری پنیر سفید فراپالایشی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی فرمولاسیون پوشش خوراکی کیتوزان حاوی ناتامایسین برای افزایش عمر ماندگاری پنیر سفید فراپالایشی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی فرمولاسیون پوشش خوراکی کیتوزان حاوی ناتامایسین برای افزایش عمر ماندگاری پنیر سفید فراپالایشی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی فرمولاسیون پوشش خوراکی کیتوزان حاوی ناتامایسین برای افزایش عمر ماندگاری پنیر سفید فراپالایشی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی فرمولاسیون پوشش خوراکی کیتوزان حاوی ناتامایسین برای افزایش عمر ماندگاری پنیر سفید فراپالایشی :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
روش سطح پاسخ برای بهینه سازی غلظت کیتوزان و ناتامایسین به منظور پوشش دهی پنیر سفید فراپالایشی در این مطالعه مورد استفاده قرار گرفت. تاثیر ترکیبات اصلی پوشش خوراکی یعنی کیتوزان ۲/۵-۰/۵W/W% و ناتامایسین ۲۰-۵ppm برروی PH شمارش کلی باکتری و جمعیت مخمر و کپک طی مدت سه هفته تحت ذخیره سازی در دما ۴ درجه سانتیگراد بررسی شد. داده های آزمایشی به خوبی توسط یک معادله درجه دوم چند جمله ای برازش شده اند و ضریب تبیین برای تمام متغییرها در محدوده۰/۹۶۷۳الی۰/۹۹۹۳ است. آنالیز آماری اختلاف غیر معنی داری بین مقادیر آزمایشی و پیش بینی شده از مدل را نشان می دهد. هدف این مطالعه بهینه سازی فرمولاسیون های مختلف پوشش خوراکی کیتوزان حاوی ناتامایسین توسط روش سطح پاسخ به منظور کاهش رشدکپک و مخمر در سطح پنیر می باشد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.