مقاله پیشرفت های اخیر در توسعه و تلفیق بیوسنسور با نانوتکنولوژی و کاربرد آن برای مدیریت مواد غذایی حساسیت زا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پیشرفت های اخیر در توسعه و تلفیق بیوسنسور با نانوتکنولوژی و کاربرد آن برای مدیریت مواد غذایی حساسیت زا دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پیشرفت های اخیر در توسعه و تلفیق بیوسنسور با نانوتکنولوژی و کاربرد آن برای مدیریت مواد غذایی حساسیت زا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پیشرفت های اخیر در توسعه و تلفیق بیوسنسور با نانوتکنولوژی و کاربرد آن برای مدیریت مواد غذایی حساسیت زا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پیشرفت های اخیر در توسعه و تلفیق بیوسنسور با نانوتکنولوژی و کاربرد آن برای مدیریت مواد غذایی حساسیت زا :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
بیوسنسورbiosensor یا حسگر زیستی یه ابزار ردیابی که توانایی ترکیب یک حسگر بیولوژیک bioreceptor را با یک القاگر یا مبدل transducer دارد. بیوسنسورها در ابعاد نانو کمترین آسیب را به بافت ها وارد می کنند و کمترین زمان ممکن درتشخیص صرف می شود و بدون احتیاج به جداسازی قابلیت تشخیص سوبسترا را دارند و به علاوه کاربرد آن ها بسیار ساده است. ترکیب منتخبی از زیست شناسی و قدرت پردازش میکروالکترونیک های مدرن و الکترونیک های نوری ابزارهای تحلیلی قدرتمندی را درزمینه تشخیص آلرژی مواد غذایی ارائه داده است. بیوسنسورهای بیومکانیکی با داشتن مزیت های زیاد نسبت به بیوسنسورهای نوری از لحاظ کم هزینه بودن, اندازه ی کوچک و یک بار مصرف بودن چیپ ها در دسترس هستند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.