مقاله تاثیر عوامل مختلف بر تولید آنزیم تانناز از قارچPenicillium EZ-ZH390 روی سوبسترای انتخابی در محیط غوطه وری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر عوامل مختلف بر تولید آنزیم تانناز از قارچPenicillium EZ-ZH390 روی سوبسترای انتخابی در محیط غوطه وری دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر عوامل مختلف بر تولید آنزیم تانناز از قارچPenicillium EZ-ZH390 روی سوبسترای انتخابی در محیط غوطه وری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر عوامل مختلف بر تولید آنزیم تانناز از قارچPenicillium EZ-ZH390 روی سوبسترای انتخابی در محیط غوطه وری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر عوامل مختلف بر تولید آنزیم تانناز از قارچPenicillium EZ-ZH390 روی سوبسترای انتخابی در محیط غوطه وری :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
سوبستراهای اولیه برای رشد قارچPenicillium EZ-ZH 390 و تولید آنزیم تانناز از ضایعات باغات جمع آوری شد که شامل پوست سبز گردو، پوست سبز بادام، پوست سبز پسته و تفاله ی چای خشک شده بود. پس ازاندازه گیری میزان فعالیت آنزیم و ترکیبات شیمیایی پوست سبز گردو به عنوان بهترین سوبسترا انتخاب شد. اثر نیتروژن، فسفر، املاح دیگر(پتاسیم، آهن، منیزیم، سولفور، کلر)، زمان گرمخانه گذاری، دور همزدن و دمای گرمخانه گذاری برمیزان تولید آنزیم تانناز بررسی شد. نتایج حاکی از این است که به ترتیب.دور همزدن، میزان املاح، دما، میزان فسفر و تلقیح بیشترین تاثیر را بر فعالیت آنزیم دارد. بهرحال افزایش املاح و فسفر تاثیر منفی بر تولید آنزیم تانناز گذاشت که نشان دهنده کافی بودن این مواد در پوست گردو می باشد. بیشترین میزان تولید آنزیم تانناز با این روش ۳/۶۴u/ml بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.