مقاله تاثیر فرآیند ریزپوشانی بر خواص آنتی اکسیدانی عصاره زرشک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر فرآیند ریزپوشانی بر خواص آنتی اکسیدانی عصاره زرشک دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر فرآیند ریزپوشانی بر خواص آنتی اکسیدانی عصاره زرشک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر فرآیند ریزپوشانی بر خواص آنتی اکسیدانی عصاره زرشک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر فرآیند ریزپوشانی بر خواص آنتی اکسیدانی عصاره زرشک :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
پژوهش با هدف بررسیتاثیرفرآیند ریزپوشانی بر خواص آنتی اکسیدانی عصاره زرشک طی مدت نگهداری انجام گرفت. بدین منظور، ابتدا عصاره زرشک استخراج و تغلیظ شد. سپس محلول مالتودکسترین ۲۰ درصد تهیه گردید. درصد مواد جامد محلول محلول تهیه شده با اضافه نمودن عصاره غلیظشده به۲۰ درصد رساندهشد. محلول حاصله توسط خشککن انجمادی در دمای ۵۵ – درجه سانتیگراد خشک شد. خصوصیات ریزکپسول حاصل نظیر راندمان ریزپوشانی،رطوبت، دانسیتهتوده، میزان رنگ، اندازه قطر ذرات، میزان ترکیبات آنتوسیانینی، میزان ترکیبات فنلی، میزان ترکیبات گیرنده رادیکال آزاد، میزان ترکیبات احیاءکنندهآهن IIIریزساختار (میکروسکوپ الکترونی) و دمای انتقال شیشهای مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد دیواره اثر حفاظتی بر ترکیبات فنلی، ترکیبات گیرنده رادیکال آزاد و ترکیبات احیاء کننده آهن سه ظرفیتی دارد. ریزکپسول حاصل دارای شکل هندسی نامشخص و ساختار متورق و پرکمانند بود. دمای انتقال – شیشهای نمونه پائینتر از دمای محیط بود. همچنین پس از طی ۴۲ روز نگهداری ریزکپسول درشرایط رطوبتی و دمایی مختلف، مقادیر ترکیبات دارای خواص آنتی اکسیدانی کاهش یافتند، اما به طورکلی ریزپوشانی باعث حفاظت و پایداری بیشتر این ترکیباتگردید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.