مقاله تأثیر امولسیفایر های مختلف بر برخی خصوصیات کیک بدون تخم مرغ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر امولسیفایر های مختلف بر برخی خصوصیات کیک بدون تخم مرغ دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر امولسیفایر های مختلف بر برخی خصوصیات کیک بدون تخم مرغ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر امولسیفایر های مختلف بر برخی خصوصیات کیک بدون تخم مرغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر امولسیفایر های مختلف بر برخی خصوصیات کیک بدون تخم مرغ :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
در این پژوهش اثر سه امولسیفایرهای بر روی تخلخل مغز کیک و محتوی رطوبت کیک بدون تخم مرغ مورد مطالعه قرار گرفت. متغیر ها سه امولسیفایر۰و۰/۲۵و۰/۵PGE درصدDMG 0و۰/۲۵و۰/۵درصد ولسیتین ۰و۰/۵و۱ درصد) در نظر گرفته شد. نتایج آنالیز تخلخل بافت مغز کیک نشان داد که فقط اثر خطیDMGو لسیتین، اثر مضاعف لستین واثر متقابلPGEبا لسیتین وMDGبا لسیتین معنی دار است(P<0/05در مورد محتوی رطوبت نتایج آنالیز نشان داد که اثر خطی هر سه فاکتور، اثر مضاعفPGEو لسیتین و همچنین اثر متقابلPGEباPGE و DMGبا لسیتین معنی دار است(P<0/05)شرایط بهینه استفاده از ترکیب امولسیفایرهای شاملDMG ،PGEو لسیتین به ترتیب ۰/۵و۰/۵و۰/۵ درصد آرد مصرفی حاصل شد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.