مقاله بررسی اثرنوع استارتر بر خصوصیات حسی و شیمیایی ماست غلیظ تولید شده حاصل از اختلاط ناتراوه فراپالایش شیرو شیر سویا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرنوع استارتر بر خصوصیات حسی و شیمیایی ماست غلیظ تولید شده حاصل از اختلاط ناتراوه فراپالایش شیرو شیر سویا دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرنوع استارتر بر خصوصیات حسی و شیمیایی ماست غلیظ تولید شده حاصل از اختلاط ناتراوه فراپالایش شیرو شیر سویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرنوع استارتر بر خصوصیات حسی و شیمیایی ماست غلیظ تولید شده حاصل از اختلاط ناتراوه فراپالایش شیرو شیر سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرنوع استارتر بر خصوصیات حسی و شیمیایی ماست غلیظ تولید شده حاصل از اختلاط ناتراوه فراپالایش شیرو شیر سویا :

تعداد صفحات:۲
چکیده:
کشت آغازگر رایج مورد استفاده برای تولید ماست و ماست غلیظ شده مخلوط از دو باکتری استرپتوکوکوس سالیواروس زیر گونه ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس دلبروکی زیر گونه بولگاریکوس به نسبتمساوی ۱:۱ می باشد،برخی از سویه های باکتری اسید لاکتیک که در تهیه ماست و سایر محصولات تخمیری به عنوان آغازگر مورد استفاده قرار می گیرد، تولید پلی ساکارید خارج سلولی می کنند که می تواند ویژگی های بافتی محصول را بهبود بخشددر این پژوهش از دونوع مایه کشت متفاوت(CH- و ۱ YF-L811 برای بررسی اثر آن روی ماست غلیظ فرموله شده باشیرسویا صورت گرفت. نتایج نشان داد اثر استارتر رویpH اسیدیته، وآب اندازی معنی دار بوده((P‹۰۰۱ اما بر روی رنگ،بافت،مزه،پذیرش کلی و ماده جامد کل اثر معنا داری نداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.