مقاله بررسی باکتریهای عامل فساد در فراوردههای گوشتی بستهبندی شده در خلاء


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی باکتریهای عامل فساد در فراوردههای گوشتی بستهبندی شده در خلاء دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی باکتریهای عامل فساد در فراوردههای گوشتی بستهبندی شده در خلاء  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی باکتریهای عامل فساد در فراوردههای گوشتی بستهبندی شده در خلاء،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی باکتریهای عامل فساد در فراوردههای گوشتی بستهبندی شده در خلاء :

تعداد صفحات:۲
چکیده:
باکتریهای اسیدلاکتیک علت عمده فساد در فراوردههای گوشتی بستهبندی شده در خلاء هستند؛ که موجب ترشیدگی، بد طعمی، تولید گاز و اسلایم و کاهشpHمیشوند. اگرچه جمعیت باکتریهای اسید لاکتیک درمحصول اولیه معمولا زیر حد قابل تشخیص است؛ ولی در طی نگهداری تا۸ ۱۰cfu/gافزایش مییابد و موجب فسادمیشود. از آن جایی که پتانسیل ایجاد فساد توسط باکتریهای اسیدلاکتیک نه تنها به سرعت رشد آنها، بلکه به فعالیت متابولیسمی نیز بستگی دارد؛ تشخیص گونه باکتریهای اسید لاکتیک که موجب فساد محصول میشوند بسیار مهم است. شناسایی گونه باکتریهای اسیدلاکتیک عامل فساد به منظور افزایش ماندگاری این محصولات حائز اهمیت است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.