مقاله بررسی بروسلا ومایکو باکتریوم ها در شیرهای خام در استان گیلان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی بروسلا ومایکو باکتریوم ها در شیرهای خام در استان گیلان دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی بروسلا ومایکو باکتریوم ها در شیرهای خام در استان گیلان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی بروسلا ومایکو باکتریوم ها در شیرهای خام در استان گیلان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی بروسلا ومایکو باکتریوم ها در شیرهای خام در استان گیلان :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
با توجه به مصرف همگانی شیر و به وجود آمدن بیماریهای احتمالی ناشی از مصرف نوع غیر بهداشتی آن مثل سل استخوانی ،سل ریوی ،سل گوارشی ،ضایعات پوستی ،بروسلوز و حساسیت بسیار بالای شیر به آلودگی توسط برخی باکتریها خصوصا بروسلا و مایکو باکتریومدر شیر خام ،در این مطالعه به بررسی وضعیت این ۲باکتری در استان گیلان پرداخته شد. در مطالعه حاضر ۳۰۸ نمونه شیر خام گاو از مراکزجمع آوری شیردر استان گیلان از آذر لغایت بهمن ۱۳۹۰ بصورت تصادفی خوشه ای اخذ گردید که از این تعداد ۴۸ نمونه آلوده به بروسلابودند.همچنین در ۷نمونه آلودگی به مایکوباکتریوم بوویس و در ۶نمونه آلودگی به مایکوباکتریوم توبرکلوزیس مشاهده گردید. تعداد نمونه های آلوده به مایکوباکتریوم آویوم و مایکوباکتریوم زنوپی به ترتیب ۳ و ۴ نمونه بودند . بر روی نمونه ها تست حلقه ای شیر و سپس رنگ آمیزی زیل نلسون صورت گرفت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.