مقاله بررسی پروسه تولید و عوامل موثر در کیفیت سمنو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی پروسه تولید و عوامل موثر در کیفیت سمنو دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی پروسه تولید و عوامل موثر در کیفیت سمنو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی پروسه تولید و عوامل موثر در کیفیت سمنو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی پروسه تولید و عوامل موثر در کیفیت سمنو :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
عصاره ی تغلیظ شده ی مالت گندم (سمنو) منبع خوبی از ویتامین های گروهBو همین طور حاوی مقادیر زیادی از املاح و مواد معدنی مفید و پروتئین ها با قابلیت جذب بالا است. از لحاظ فیزیکی محصول نهایی دارایبریکسی حدودا معادل ۵۵ ، ویسکوزیته ای معادل ۱۹۷ پاسکال. ثانیه و رنگ باL*حدود ۴۲-۴۰ است. . شیرینی سمنو کاملا طبیعی بوده و به علت تجزیه ی نشاسته ی آندوسپرم به قند های ساده حین جوانه زنی است. با توجه به اینکه این محصول از اختلاط و تغلیظ عصاره ی جوانه ی گندم تازه و آرد کامل گندم بدست میاید، فاکتور های مختلفی نظر گونه ی گندم مورد استفاده،مدت زمان جوانه زنی،شرایط جوانه زنی ، نسبت های اختلاط و شرایط پخت در کیفیت محصول نهایی موثر است. در این مقاله به بررسی این عوامل و پروسه ی تولید سمنو به تفصیل میپردازیم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.