مقاله بررسی تاثیر فعالیت باکتریهای لاکتیک بر روی الگوی اسیدهای چرب درکره های صنعتی و سنتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر فعالیت باکتریهای لاکتیک بر روی الگوی اسیدهای چرب درکره های صنعتی و سنتی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر فعالیت باکتریهای لاکتیک بر روی الگوی اسیدهای چرب درکره های صنعتی و سنتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر فعالیت باکتریهای لاکتیک بر روی الگوی اسیدهای چرب درکره های صنعتی و سنتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر فعالیت باکتریهای لاکتیک بر روی الگوی اسیدهای چرب درکره های صنعتی و سنتی :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
در این تحقیق تاثیر فعالیت باکتری های لاکتیک از قبیل لاکتوباسیلوس بولگاریکوس و استرپتوکوکوس ترموفیلوس ( استارتر ترموفیل) ، لاکتوکوکوس لاکتیس زیرگونه لاکتیس، لاکتوکوکوس لاکتیس زیرگونه کرموریس، لوکونوستوکمزنتروئیدیس زیرگونه سیترووروم و لاکتوکوکوس لاکتیس زیرگونه دی استی لاکتیس( استارتر مزوفیل) هم چنین انواع لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، لاکتوباسیلوس کازئی و بیفیدوباکتریوم بر روی الگوی اسیدهای چرب در کرههای صنعتی و سنتیمورد بررسی قرار گرفت. خامه های تخمیرشده با این باکتریها برای تهیه کره استفاده شده و آنالیز اسیدهای چرب با گاز کروماتوگرافی نشان داد که کاربرد استارتر ترموفیل منجر به کاهش نسبت اسیدهای چرب اشباع به غیر اشباع گردید در صورتی که که اسید لینولئیک کنژوگه در کره تهیه شده با لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بالاتر بود. کره های تهیه شده با استارتر ترموفیلپایین ترین میزان اندیس آتروژنیک را دارا بودند.. نتایج نشان داد که امکان کاهش تاثیرات نامطلوب تغذیهای کره با بهکارگیری باکتریهای لاکتیک وجود دارد. هم چنین روش تولید کره نیز بر روی شاخصهای مورد بررسی معنی دار بود به طوری که نسبت اسیدهای چرب اشباع به غیر اشباع در کره سنتی پایین تر از کره صنعتی بدست آمد در حالی که این نوع کرهها، اسید لینولئیک کنژوگه بیشتری نسبت به نوع صنعتی داشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.