مقاله بررسی تأثیر صمغ بومی دانه مرو بر ویژگیهای کیفی نان برنجی بدون گلوتن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر صمغ بومی دانه مرو بر ویژگیهای کیفی نان برنجی بدون گلوتن دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر صمغ بومی دانه مرو بر ویژگیهای کیفی نان برنجی بدون گلوتن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر صمغ بومی دانه مرو بر ویژگیهای کیفی نان برنجی بدون گلوتن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر صمغ بومی دانه مرو بر ویژگیهای کیفی نان برنجی بدون گلوتن :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
پژوهش به منظور تولید نان مناسب برای بیماران سلیاکی و بهینه سازی فرمولاسیون نان برنجی بدون گلوتن است. بنابراین هدف ازانجام این پژوهش بررسی اثرصمغ بومی دانه مرو درچهار سطح۰ و۰/۵و ۱و۲ درصد بود.به منظور بررسی ویژگیهای کیفی،حجم مخصوص،اندیس شکل،نسبت پوسته به مغز،افزایش حجم بعد از پخت وسفتی بافت در بازه زمانی ۲ساعت بعد از پخت مورد ارزیابی قرار گرفت.بررسی با میکروسکوپ الکترونی به منظور ارزیابی خواص بافتی انجام شد. نتایج آزمایشات نشان داد که نان با صمغ ۲درصد خواص کیفی مناسب برای تولید نان برنجی بدون گلوتن را دارد.نان حاوی صمغ ۲درصد بیشترین حجم مخصوص،بیشترین اندیس شکل،بیشترین افزایش حجم بعد ازپخت،کمترین نسبت پوسته به مغزوکمترین سفتی بافت را به خود اختصاص داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.