مقاله بررسی آگاهی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در زمینه بهداشت و ایمنی مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی آگاهی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در زمینه بهداشت و ایمنی مواد غذایی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی آگاهی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در زمینه بهداشت و ایمنی مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی آگاهی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در زمینه بهداشت و ایمنی مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی آگاهی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در زمینه بهداشت و ایمنی مواد غذایی :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
امروزه نقش و اهمیت ایمنی و بهداشت موادغذایی درحفظ و سلامت انسان و جلوگیری ازبیماریها برهمگان روشن است این تحقیق با هدف بررسی آگاهی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه درزمینه بهداشت و ایمنی موادغذایی می باشد این مطالعه به صورت توصیفی مقطعی با استفاده ازپرسشنامه خود ایفای روا و پایا دربین ۳۳۸ نفر ازدانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه که به روش نمونه گیری چندمرحله ای انتخاب شدند انجام گردید پرسشنامه طراحی شده مشتمل برسوالاتی درزمینه اطلاعات فردی و آگاهی نسبت به بهداشت و ایمنی موادغذایی بود جهت مقایسه میانگین نمرات درگروه های مختلف ازآزمون آماری آنالیز واریانس یک طرفه و آنالیزتعقیبی شفه تست مجذورکای و آزمون تی مستقل توسط نرم افزار SPSS16 استفاده شد نتایج مطالعه نشان داد که ۴۶درصد دانشجویان دارای آگاهی خوب ۴۸درصد متوسط و ۴/۵درصد آگاهی ضعیف درزمینه بهداشت و ایمنی موادغذایی بودند نمره آگاهی دانشجویان نسبت به اصول ایمنی و بهداشت موادغذایی ارتباط معنی داری باهیچ یک ازپارامترهای سن سطح تحصیلات و جنس و دانشکده نداشت P>0.05 بین درجات آگاهی باجنس و دانشکده ارتباط معنی داری وجود داشته p<0.05 ولی ارتباط درجات آگاهی با گروه سنی و سطح تحصییلات ازنظر آماری معنی دارنمی باشد p>0.05 گاهی داشتن نسبت به بهداشت و ایمنی موادغذایی یک امرمهمی تلقی می گردد گرچه دانشجویان دراین تحقیق ازسطح گاهی نسبتا خوبی برخوردار بودند ولی به منظور ارتقا دادن سطح آگاهی نیاز به برنامه ریزی دقیقتری احساس میشود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.