مقاله بررسی تولید نوشیدنی شکلاتی استریلیزه بر پایه آب پنیر وبهبود خواص حسی و بازار پسندی آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تولید نوشیدنی شکلاتی استریلیزه بر پایه آب پنیر وبهبود خواص حسی و بازار پسندی آن دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تولید نوشیدنی شکلاتی استریلیزه بر پایه آب پنیر وبهبود خواص حسی و بازار پسندی آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تولید نوشیدنی شکلاتی استریلیزه بر پایه آب پنیر وبهبود خواص حسی و بازار پسندی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تولید نوشیدنی شکلاتی استریلیزه بر پایه آب پنیر وبهبود خواص حسی و بازار پسندی آن :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
آب پنیر یکی از فرآورده های جانبی شیر در کارخانجات پنیرسازی است. فاز عبوری در تولید پنیرهای غشایی نیز ماهیتی تقریبا شبیه به آب پنیر دارد.تاکنون کاربردهای زیادی برای آب پنیر معرفی شده اند که مهمترین آنها عبارتنداز تولید پروتئین تک یاخته، خوراکدام،انواع نوشیدنی بر پایه لبنی، کوارک خشک،الکل،اسیدو سرکه.از میان کاربردهای متنوع آب پنیر، تولید نوشیدنی مناسب از آن بسیارپیچیده بوده و اغلب کیفیت خوبی بدست نمی دهد. کدر بودن رنگ، تأثیر منفی طعمی طی مصرف بالای آب پنیر در فرمولاسیون، دو فازشدن و;از مشکلات نوشیدنی شکلاتی استریلیزه می باشد. در این راستا تلاشی برای تولید نوشیدنی شکلاتی استریلیزه از آب پنیر در یکیاز شرکت های منطقه انجام شده است و نتایج قابل توجهی به لحاظ رنگ، مزه،بافت و طعم محصول بدست آمده است. در این مقاله،سعیمی شود ضمن معرفی این نوشیدنی،ابعاد مختلف تکنولوژیکی و کیفی محصول و نتایج حاصل از پژوهش بررسی گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.