مقاله بررسی جایگزینی نیتریت با سایر ترکیبات در فراوری گوشت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی جایگزینی نیتریت با سایر ترکیبات در فراوری گوشت دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی جایگزینی نیتریت با سایر ترکیبات در فراوری گوشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی جایگزینی نیتریت با سایر ترکیبات در فراوری گوشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی جایگزینی نیتریت با سایر ترکیبات در فراوری گوشت :

تعداد صفحات:۲
چکیده:
نیتریت سبب ایجاد تغییر مطلوب در رنگ، اثر آنتی اکسیدانی و ایجاد طعم در فراوردههای گوشتی میشود واز رشد بسیاری از باکتریهای بیماری زا به خصوص کلستریدیوم بوتولینوم جلوگیری میکند. ترکیبات نیتروزآمینایجاد شده از نیتریت و آمین های ثانویه برای کودکان و بزرگسالان میتواند سرطان زا باشد. کاهش میزان نیتریت یکی از اهداف مهم در فراوری گوشت است. یکی از راه های جایگزین نیتریت استفاده از ادویهها و گیاهان آنتی میکروبیالاست. دانه خردل دارای اثرآنتی میکروبیال است و پارامتر رنگ، ظاهر و کیفیت کلی نمونههای فراوری شده با دانه خردل بدون نیتریت با سوسیس های فراوری شده با نیترت مشابه است. از آب پنیر و پروتئین آب پنیر نیز به عنوان جایگزین نیتریت در فراوردههای گوشتی میتوان استفاده کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.