مقاله بررسی خصوصیات حسی کامکوات پوشش داده شده با کیتوزان و چای سبز در مدت زمان نگهداری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خصوصیات حسی کامکوات پوشش داده شده با کیتوزان و چای سبز در مدت زمان نگهداری دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات حسی کامکوات پوشش داده شده با کیتوزان و چای سبز در مدت زمان نگهداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات حسی کامکوات پوشش داده شده با کیتوزان و چای سبز در مدت زمان نگهداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات حسی کامکوات پوشش داده شده با کیتوزان و چای سبز در مدت زمان نگهداری :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
میوه کامکوات منبع سرشار از ویتامین ث و ویتامین های گروه ب و همچنین ترکیبات فنلی، املاح وفیبر می باشد. عمر ماندگاری میوه کامکوات تازه به واسطه ی تغییراتی در رنگ، بافت، ظاهرو رشد میکروبیبسیار محدود است. روکش های خوراکی از طریق کاهش رطوبت و انتقال مواد حل شده، تبادل گاز و تنفس باعث افزایش عمر مفید میوه های تازه چیده میشوند. در این تحقیق تاثیر پوشش دهی با کیتوزان و چای سبز برخصوصیات حسی کامکوات تازه چیده در مدت زمان نگهداری ۱۵ روزه و در دمای ۵ درجه سانتی گراد به روش هدونیک پنج نقطه ای مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد مدت زمان نگهداری تقریبا در همه نمونهها تاثیر معنی داری روی پارامترهای حسی مورد ارزیابی نداشت ولی از نظر ظاهر، بافت و پذیرش کلی پوشش شماره ۵ بیشترین امتیاز را از ارزیاب ها کسب نمود. با توجه به همه آزمون های انجام شده پوشش شماره ۵ حاوی۲/۵ درصد کیتوزان و ۶ درصد چای سبز به عنوان بهترین پوشش انتخاب شد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.