مقاله بررسی ارتقای کیفیت محصولات تولیدی در صنایع غذایی با بکارگیری رویکرد QFD و تکنیک AHP (مطالعه موردی: کارخانه مهرام تهران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ارتقای کیفیت محصولات تولیدی در صنایع غذایی با بکارگیری رویکرد QFD و تکنیک AHP (مطالعه موردی: کارخانه مهرام تهران) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ارتقای کیفیت محصولات تولیدی در صنایع غذایی با بکارگیری رویکرد QFD و تکنیک AHP (مطالعه موردی: کارخانه مهرام تهران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ارتقای کیفیت محصولات تولیدی در صنایع غذایی با بکارگیری رویکرد QFD و تکنیک AHP (مطالعه موردی: کارخانه مهرام تهران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ارتقای کیفیت محصولات تولیدی در صنایع غذایی با بکارگیری رویکرد QFD و تکنیک AHP (مطالعه موردی: کارخانه مهرام تهران) :

تعداد صفحات:۱۸
چکیده:
با افزایش رقابت روز افزون، شرکتها هر چه بیشتر به سمت تمرکز بر بهبود کیفیت و مشتری مداری حرکت می کنند. حفظ و گسترش بازارهای داخلی و خارجی نیازمند ارایه محصولات و خدمت با کیفیت و قابل اعتماد از طریق توجه و تمرکز بر خواسته ها و نیازهای مشتریان در همه بازارها می باشد.روش گسترش عملکرد کیفی، جایگاه قابل توجهی در بین روشهای کیفیت یافته است. در این تحقیق با استفاده از ابزار گسترش عملکرد کیفی و رویکرد تحلیل سلسله مراتبی، به بررسی خواسته های مشتریان و بررسی ارتباط آن با الزامات فنی و مهندسی و رتبه بندی آنها پرداخته شده است. در ابتدا از طریق پرسشنامه مبتنی بر کانو و به کارگیری آزمون فروانی زوجی شکاف نیازهای مشتری شناسایی شد. سپس نیازه های شناسایی شده از طریق ماتریس مقایسه زوجی توسط خبرگان تشکیل شد. با استفاده از ماتریس بردار ویژه وزن هریک از شاخص ها تعیین شد. نرخ سازگاری ماتریس از طریق فرمول محاسبه شد که نشان از سازگاری ماتریس دارد. در مرحله بعد از طریق نظر سنجی از خبرگان الزامات فنی خدمات شناسایی شد و خانه کیفیت تدوین گشت. با ارزیابی معیارها وزن آنها مشخص شد و در فاز دوم خانه کیفیت الزامات عملیات مجددا از طریق خبرگان شناسایی شدند و در نهایت اولویت هرکدام با توجه به وزن نسبی آنها تعیین شد. تحقیق حاضر در شرکت مهرام صورت گرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.