مقاله بررسی مولفه های رنگی دانه های انار بسته بندی شده طی مدت زمان نگه داری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی مولفه های رنگی دانه های انار بسته بندی شده طی مدت زمان نگه داری دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مولفه های رنگی دانه های انار بسته بندی شده طی مدت زمان نگه داری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مولفه های رنگی دانه های انار بسته بندی شده طی مدت زمان نگه داری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مولفه های رنگی دانه های انار بسته بندی شده طی مدت زمان نگه داری :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
دوره ی رسیدن و مصرف میوه های تازه مانند انار نسبتا کوتاه است، بعلاوه مصرف انار عمدتا به دلیل خارج کردن سخت دانه ها چندان متداول نمی باشد. از این رو دانه های انار آماده مصرف بعلت سهولت مصرف، ارزش تغذیه ای بالا و خصوصیات حسی منحصر بهفرد عامه پسند شدند. فن آوری بسته بندی در اتمسفر اصلاح شده امکان به تاخیر انداختن میزان تنفس و افزایش مدت ماندگاری محصولات تازه را فراهم می کند. از آنجا که رنگ پارامتر کیفی مهمی می باشد، هدف از این پژوهش بررسی تاثیر شرایط نگهداری بر خصوصیات رنگی دانه های انار بسته بندی شده می باشد. برای این منظور نمونه ها در بسته بندی های وکیوم، اتمسفر اصلاح N2،%۱۰O شده(%۹۰ ) و اتمسفر معمولی در دماهای ۴،۱۲،۲۰ قرار گرفتند و به مدت ۱۶ روز تغییرات مولفه های رنگی و محتوی آنتوسیانین کل مورد بررسی قرار گرفت. طراحی آزمایش با رویه سطح پاسخ و طرح مرکب مرکزی انجام شد. نتایج نشان داد که طی مدت زمان نگه داری فاکتور روشنایی و قرمزی دانه ها کاهش و شاخص زردی افزایش یافت. هم چنین نتایج نشان داد که شاخص قرمزی ارتباط مستقیمی با تغییرات آنتوسیانین دانه های انار داشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.