مقاله بررسی میزان ید در میوه ی فی جوآ و تاثیرنوع برش و دما ی خشک کردن بر میزان ید میوه ی خشک شده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان ید در میوه ی فی جوآ و تاثیرنوع برش و دما ی خشک کردن بر میزان ید میوه ی خشک شده دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان ید در میوه ی فی جوآ و تاثیرنوع برش و دما ی خشک کردن بر میزان ید میوه ی خشک شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان ید در میوه ی فی جوآ و تاثیرنوع برش و دما ی خشک کردن بر میزان ید میوه ی خشک شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان ید در میوه ی فی جوآ و تاثیرنوع برش و دما ی خشک کردن بر میزان ید میوه ی خشک شده :

تعداد صفحات:۲
چکیده:
فی جوآ pinapple guavaدرختی همیشه سبز متعلق به ارتفاعات آمریکای جنوبی است که در نواحی شمالی ایران مستعد به بار نشستن است.این گیاه دارای خواص دارویی بوده و در اکثر غذاها مورد استفاده قرار میگیرد.کمبود ید نیز عامل تاخیر رشد و شایع ترین علت قابل کنترل آسیب های مغزی به شمار میرودکه حدود دو میلیارد نفر از ۱۳۰ کشور دنیا را در معرض خطر قرار داده است.محتوای بالای ید از مشخصه مهماین میوه است به همین خاطر این پژوهش به بررسی مقدار ید میوه ,نوع برش در سه حالت رشته ای , مکعبی و ورقه ای در سه دمای خشک کردن۴۰و۵۰و۶۰ درجه سانتیگراد پرداخته است.امید می رود با تولید مربا ,کنسانتره ,یا معلق سازی ذرات میوه به صورت خشک یا تازه افق تازه ای در کاهش بیماری های حاصل از کمبود ید و بازار صادرات ایران گشوده شود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.