مقاله مروری بر برخی خواص پکتین و منابع مورد استفاده جهت استخراج و تولید آن از مواد دور ریز طبیعی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر برخی خواص پکتین و منابع مورد استفاده جهت استخراج و تولید آن از مواد دور ریز طبیعی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر برخی خواص پکتین و منابع مورد استفاده جهت استخراج و تولید آن از مواد دور ریز طبیعی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر برخی خواص پکتین و منابع مورد استفاده جهت استخراج و تولید آن از مواد دور ریز طبیعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر برخی خواص پکتین و منابع مورد استفاده جهت استخراج و تولید آن از مواد دور ریز طبیعی :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
رشدوتوسعه ی علوم محیط زیست همراه با رشد وتوسعه شهرها صورت گرفته است انسان و بسیاری ازموجودات به شیوه های مختلف زباله تولید می کنند امروزه کره زمین محل انباشت پسماندها شده که اگردست نخورده و مدفون باقی بمانند الوده کننده ی محیط زیست خواهند بود اما بابازیافت وامکان تجاری سازی آنها درمصرف منابع طبیعی و انرژی صرفه جویی کرده و به جای استفاده ازموادخام و انرژی موردنیاز برای تولید محصولات نو ازموادبازیافتی استفاده می کنیم بخش اعظم تولید الودگی های محیط زیست مربوط به ضایعات حاصل ازکارخانه های صنعتی مانند نساجی رنگ صنایع غذایی و ; می باشد ابمیوه و کنستانتره ی مرکبات ازتولیدات مهم صنعتی درکشور است همزمان با تولید این فراورده ها مقدارزیادی تفاله مرکبات نیز تولید میشود که حاوی مقداربسیارپکتین می باشد پکتین را میتوان ازتفاله ی مرکبات ضایعات سیب خرما و چغندرقند سبوس گندم سرآفتابگردان و جلبک دریا آزولا به منظور استفاده دربرخی محصولات غذایی و دارویی استخراج کرد این پلی ساکارید زیست تخریب پذیرمحلول درآب بوده و به عنوان یک ماده ایجادکننده ژل قوام دهنده بافت دهنده و امولسیون کننده درصنایع غذایی پوششهای خوراکی و صنعت داروسازی استفاده میشود این مطالعه مروری است بربررسی برخی خواص پکتین و منابع دورریز مورداستفاده برای استخراج آن می باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.