مقاله اثر نوع محیط کشت پایه و تیمارهای هورمونی اکسین بر رشد ریشه های مویین گیاه اسطوخودوس (Lavandula angustifolia)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر نوع محیط کشت پایه و تیمارهای هورمونی اکسین بر رشد ریشه های مویین گیاه اسطوخودوس (Lavandula angustifolia) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر نوع محیط کشت پایه و تیمارهای هورمونی اکسین بر رشد ریشه های مویین گیاه اسطوخودوس (Lavandula angustifolia)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر نوع محیط کشت پایه و تیمارهای هورمونی اکسین بر رشد ریشه های مویین گیاه اسطوخودوس (Lavandula angustifolia)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر نوع محیط کشت پایه و تیمارهای هورمونی اکسین بر رشد ریشه های مویین گیاه اسطوخودوس (Lavandula angustifolia) :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
گیاه اسطوخودوس با دارا بودن ترکیبات دارویی و فواید درمانی بسیار از دیرباز در طب سنتی جهان نقش داشته است. استفاده از روغن فرار این گیاه به دلیل وجود ترکیباتی نظیر لینالول و لینالیل استات به ویژه در درمان افسردگی موثر شناخته شده است. در میان روش های متنوع کشت بافت گیاهیف القای ریشه های مویین و کشت آنها در گیاهان مختلف به دلیل برخورداری از ویژگی های متمایز مانند سرعت رشد بالا، تولید متابولیت های ثانویه با ثبات بیوشمیایی بیشتر در مقایسه با دیگر روش های کشت بافت و همچنین کاربرد گسترده آن در دستورزی ژنتیکی به عنوان یکی از روش های کارآمد برای افزایش تولید متابولیت های ثانویه مورد توجه قرار گرفته است. بدین منظور ریزنمونه هتی برگ گیاه اسطوخودوس با ۶ سویه مختلف باکتری Agrobacterium rhizogenes تلقیح شده و ریشه های القایی به محیط کشت مایع انتقال یافتند. پس از گذشت ۲ ماه از رشد ریشه تراریخته R3، انشعابات ۲ تا ۳ سانتی متری از آن جداسازی شده و در محیط کشت های مایع ۱/۲MS و ۱/۲B5 به همراه دو نوع هورمون اکسین (IAA و IBA) با غلظت های صفر، ۰/۱، ۰/۵ و ۱ میلی گرم بر لیتر منتقل شدند. اندازه گیری وزن خشک ریشه ها پس از گذشت ۷ ماه نشان داد که نوع محیط کشت پایه و نیز نوع تیمار هورمونی بر روی میزان رشد ریشه های مویین موثر بود در حالیکه غلظت های مختلف هر یک از دو نوع هورمون اکسین مورد استفاده اثر معنی داری بر روی میزان رشد ریشه های نداشته است. در این آزمایش ریشه های مویین رشد یافته در محیط کشت ۱/۲MS حاوی غلظت های مختلف هورمون IBA بیشترین میزان وزن خشک را به خود اختصاص دادند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.