مقاله اثرات تغذیه با آرتمیای غنی شده با اسیدهای چرب غیر اشباع و ویتامین C بر بازماندگی و شاخص های رشد ماهی زبرا Cichlasoma nigrofasciatum


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات تغذیه با آرتمیای غنی شده با اسیدهای چرب غیر اشباع و ویتامین C بر بازماندگی و شاخص های رشد ماهی زبرا Cichlasoma nigrofasciatum دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات تغذیه با آرتمیای غنی شده با اسیدهای چرب غیر اشباع و ویتامین C بر بازماندگی و شاخص های رشد ماهی زبرا Cichlasoma nigrofasciatum  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات تغذیه با آرتمیای غنی شده با اسیدهای چرب غیر اشباع و ویتامین C بر بازماندگی و شاخص های رشد ماهی زبرا Cichlasoma nigrofasciatum،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات تغذیه با آرتمیای غنی شده با اسیدهای چرب غیر اشباع و ویتامین C بر بازماندگی و شاخص های رشد ماهی زبرا Cichlasoma nigrofasciatum :

تعداد صفحات:۲۱
چکیده:
استفاده از غذای زنده در پرورش لارو میگو، ماهیان پرورشی و آکواریومی کاربرد فراوانی دارد که از این میان آرتمیا به جهت ارزش غذایی بالا و نیز استفاده به عنوان حامل برخی مواد غذایی از اهمیت ویژه ای در پرورش لاروها برخوردار است. در این مطالعه تاثیر استفاده از ناپلیوس آرتمیای غنی شده با اسیدهای چرب غیر اشباع بلند زنجیره و ویتامین C، بررشد و بقا لاروهای ماهی سیچلاید زبرا (Cichlasoma nigrofasciatum) مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور ۴۸۰عدد لارو در چهار تیمار ۱۲۰ عددی ( هر تیمار ۳ تکرار)، شاهد (تغذیه با ناپلی آرتمیا)، A (تغذیه با ناپلی آرتمیای غنی شده با اسید چرب HUFA) و B (تغذیه با ناپلی آرتمیای غنی شده با اسید چرب HUFA و ۱۰% ویتامین C) و C (تغذیه با ناپلی آرتمیای غنی شده با اسید پرب HUFA و ۲۰% ویتامین C) در یک دوره ۶۰ روزه قرار گرفت. شاخص های رشد و میزان بقا در طول این دور اندازه گیری و بین تیمارها مقایسه گردید. در پایان دوره ماهی ها با باکتری آئروموناس هیدروفیلا چالش داده شده و تلفات تیمارها مقایسه گردید. بررسی نتایج افزایش معنی دار اکثر شاخص های رشد در مراحل مختلف نمونه گیری را در تیمارها نسبت به گروه کنترل نشان داد (۰/۰۵>P). از طرفی در تیمار B، بهبود برخی شاخص های رشد مثل ضریب رشد ویژه و درصد افزایش وزن در دو مرحله آخر نمونه گیری مشاهده گردید. تلفات بعد از چالش نیز در تیمار B و C کاهش معناداری نسبت به تیمار کنترل نشان داد (۰/۰۵>P). به طور کلی می توان نتیجه گرفت که غنی سازی آرتمیا با اسیدهای چرب غیر اشباع بلند زنجیره و نیز ۱۰% ویتامین C در تغذیه لارو ماهی سیچلاید زبرا علاوه بر بهبود شاخص های رشد، بازماندگی و افزایش مقاومت ماهی در برابر عفونت های باکتریایی را باعث میشود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.