مقاله اثرات سطوح مختلف یک مخلوط اسانسی بر پارامترهای تخمیری شکمبه ای جیره حاوی نسبت مساوی از علوفه به کنسانتره در شرایط برون تنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات سطوح مختلف یک مخلوط اسانسی بر پارامترهای تخمیری شکمبه ای جیره حاوی نسبت مساوی از علوفه به کنسانتره در شرایط برون تنی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات سطوح مختلف یک مخلوط اسانسی بر پارامترهای تخمیری شکمبه ای جیره حاوی نسبت مساوی از علوفه به کنسانتره در شرایط برون تنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات سطوح مختلف یک مخلوط اسانسی بر پارامترهای تخمیری شکمبه ای جیره حاوی نسبت مساوی از علوفه به کنسانتره در شرایط برون تنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات سطوح مختلف یک مخلوط اسانسی بر پارامترهای تخمیری شکمبه ای جیره حاوی نسبت مساوی از علوفه به کنسانتره در شرایط برون تنی :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
در این مطالعه اثر سطوح مختلف از مخلوط اسانسی حاوی ۵۰% اسانس آویشن، ۳۰% اسانس دارچین، و ۲۰% اسانس میخک بر پارامترهای تخمیری شکمبه با استفاده از تکنیک تولید گاز بررسی شد. به این منظور تیمارهای آزمایشی به شیشه های ۱۲۵ میلی لیتری که حاوی ۰/۵ گرم از جیره پایه (۵۰% یونجه خشک و ۵۰% کنسانتره) و ۵۰ میلی لیتر مایع شکمبه بافری شده بود، اضافه گردید (۸ تکرار برای هر تیمار) . سپس شیشه ها در دمای ۳۸/۶ درجه سانتی گراد به مدت ۲۴ ساعت کشت داده شدند. نتایج حاصل از این مطالعه نشان داد که افزودن نخلوط اسانسی نسبت به تیمار کنترل اثری بر کل گاز تولیدی (بجز تیمار ۱۶ ماکرولیتر)، غلظت نیتروژن آمونیاکی، بازدهی تخمیر و ناپدید شدن ماده خشک، پروتئین خام (بجز تیمار ۱۶ مایکرولیتر) و الیاف نامحول در شوینده خنثی نداشت. (۰/۰۵>P). افزودن ۱۶ مایکرولیتر مخلوط اسانسی نسبت به تیمار کنترل منجر به افزایش حجم کل گاز تولیدی و کاهش میزان ناپدید شدن پروتئین خام شد (۰/۰۵>P). نتایج حاصل از این مطالعه نشان داد که مقادیر کمتر از ۱۶ مایکرولیتر از مخلوط اسانسی در ۵۰ میلی لیتر محیط کشت نتوانست تخمیر میکروبی -شکمبه ای را در شرایط برون تنی تحت تاثیر قرار دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.