مقاله بررسی ژنز آهن های هرمزگان و ارتباط آن با گنبدهای نمکی نگرش ویژه به ذخایر آهن معدن تنگ زاغ واقع در بندرعباس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ژنز آهن های هرمزگان و ارتباط آن با گنبدهای نمکی نگرش ویژه به ذخایر آهن معدن تنگ زاغ واقع در بندرعباس دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ژنز آهن های هرمزگان و ارتباط آن با گنبدهای نمکی نگرش ویژه به ذخایر آهن معدن تنگ زاغ واقع در بندرعباس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ژنز آهن های هرمزگان و ارتباط آن با گنبدهای نمکی نگرش ویژه به ذخایر آهن معدن تنگ زاغ واقع در بندرعباس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ژنز آهن های هرمزگان و ارتباط آن با گنبدهای نمکی نگرش ویژه به ذخایر آهن معدن تنگ زاغ واقع در بندرعباس :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
استان هرمزگان در دو زون ساختاری سنندج- سیرجان و بخش های جنوبی در زون ساختاری زاگرس قرار دارد. ذخایر آهن موجود بخش سنندج- سیرجان استان در ارتباط با کوارتزیت های آهن دار و میکاشیست های آمفیبول دار است. از مهمترین معادن آهن موجود در این زون می توان به معدن گ ل گ هرو ذخایر باغات اشاره نمود. این نوع ذخایر آهن را از نوع دگرگونی و اسکارنی می دانند. در زون زاگرس استان هرمزگان ذخایر آهن کم عیار متنوعی وجود دارد که کانی اصلی آنها هماتیت است. د ر این تحقیق نحوه شکل گیری آنها بررسی شده است. ذخایر خاک سرخ در ارتباط نزدیک با سنگ های آتشفشانی و گنبدهای نمکی هستند. تجزیه های شیمیایی انجام شده نشان می دهد این ذخایر از نوع رسوبی هستند. مهمترین ذخایر آهن از شمال استان به سمت جنوب شامل نواحی معدنی خاک سرخ سیاهو و فین، ناحیه معدنی خاک سرخ گنبد نمکی گچین، ناحیه معدنی خاک سرخ گری شیخ، نواحی معدنی خاک سرخ گری شیخ، نواحی معدنی خاک سرخ خلیج فارس می باشند. به طور کلی می توان گفت که در یک روند شمالی جنوبی که منطبق با فعالیت کوهزایی کاتانگاهی ذخایر و افق های آهن قابل توجهی شکل گرفته اند. اینکه آیا گسل های شمالی جنوبی فاز کوهزایی کاتانگاهی در تمرکز و تشکیل آهن در این زون نقش داشته اند یا خیر نیاز به مطالعات بیشتری دارد. حت ممکن است در ذخایر دگرگونی زون سنندج سیرجان مانند گل گهر نیز منشاء آهن از این افق تشکیل شده و در امتداد شمالی جنوبی باشد. بدین صورت نبود ذخایر مشابه گل گهر در سازندها و زون های دگرگونی مشابه در بخش های شمالی تر معدن معدن گ ل گهر در زون سنندج سیرجان قابل تفسیر است. در زون سنندج سیرجان فرآیند دگرگونی باعث تمرکز و رخنمون آهن شده است. این در حالی است که در زون زاگرس فعالیت گنبدهای نمکی باعث بالا آمدن و تظاهر افق آهن دار در سطح شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.