مقاله ارزش تغذیه ای گیاهان دارویی آویشن و شبدر کوهی در تغذیه نشخوارکنندگان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزش تغذیه ای گیاهان دارویی آویشن و شبدر کوهی در تغذیه نشخوارکنندگان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزش تغذیه ای گیاهان دارویی آویشن و شبدر کوهی در تغذیه نشخوارکنندگان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزش تغذیه ای گیاهان دارویی آویشن و شبدر کوهی در تغذیه نشخوارکنندگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزش تغذیه ای گیاهان دارویی آویشن و شبدر کوهی در تغذیه نشخوارکنندگان :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
هدف این آزمایش تعیین ارزش غذایی گیاهان دارویی آویشن و شبدر کوهی در تغذیه نشخوارکنندگان با استفاده از تکنیک تولید گاز بود. تخمیر و تولید گاز این علوفه ها، با انکوبه کردن تقریبا ۲۰۰ میلی گرم نمونه با ۳۰ میلی لیتر مخلوط بافری شکمبه در سرنگ های شیشه ای ۱۰۰ میلی لیتری در ۳۹ درجه سانتی گراد تعیین شد. مایع شکمبه از دو راس گوساله دارای فیستولای شکمبه ای تغذیه شده با جیره مخلوط (حاوی ۶۰ درصد علوفه و ۴۰ درصد کنسانتره) قبل از خوراک صبح گرفته شد. داده های تولید گاز با یک معادله نمایی تخمین زده شدند. نتایج نشان داد که علوفه شبدر کوهی تولید کل گاز (۶۴/۲۴ در برابر ۵۷/۵۸ میلی لیتر) و ثابت نرخ تولید گاز (۰/۱۶ در برابر ۰/۱۳ میلی لیتر در ساعت) بالاتری نسبت به علوفه آویشن داشت (۰/۰۵>P). میزان تولید گاز بعد از ۲۴ ساعت انکوباسیون علوفه شبدر بیش از آویشن (۸۱/۱ و ۷۲/۵ میلی لیتر) بود (۰/۰۵>P). بنابراین به دلیل تخمیر و تجزیه نسبتا خوب، علوفه آویشن و شبدر کوهی پتانسیل استفاده به عنوان خوراک نشخوارکنندگان را دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.