مقاله ارزیابی اثرات ضد اکسیدانی گیاه Mindium laevigatum (Vent) Rech.f. & Schiman-Czeika (گل شکافته) از منطقه کاشان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی اثرات ضد اکسیدانی گیاه Mindium laevigatum (Vent) Rech.f. & Schiman-Czeika (گل شکافته) از منطقه کاشان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی اثرات ضد اکسیدانی گیاه Mindium laevigatum (Vent) Rech.f. & Schiman-Czeika (گل شکافته) از منطقه کاشان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثرات ضد اکسیدانی گیاه Mindium laevigatum (Vent) Rech.f. & Schiman-Czeika (گل شکافته) از منطقه کاشان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی اثرات ضد اکسیدانی گیاه Mindium laevigatum (Vent) Rech.f. & Schiman-Czeika (گل شکافته) از منطقه کاشان :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
این پژوهش به ارزیابی فعالیت ضد اکسیدانی اندام های رویشی و زایشی (ساقه و میوه) گیاه گل شکافته از رویشگاه های مختلف کاشان می پردازد. در سنجش خواص ضد اکسیدانی از روش های به دام اندازی هیدروژن پراکسید و قدرت کاهندگی آهن (III) استفاده شد. در روش به داماندازی H2O2 ، مقایسه IC50 عصاره های ساقه و میوه از رویشگاه های دره شهسواران و رهق (به ترتیب ۰/۴۲، ۰/۱۰، ۰/۲۷، و ۰/۲۲ میلی گرم بر میلی لیتر۹ با آسکوربیک اسید (IC50=0/07mg/ml) نشانگر خاصیت ضد اکسیدانی ضعیف آن است که EC50 عصاره ها در روش اندازه گیری قدرت کاهندگی Fe(+3) ا به ترتیب ۰/۶۳، ۰/۲۴، ۰/۶۸ و ۰/۲۷ میلی گرم بر میلی لیتر در مقایسه با آسکوربیک اسید (EC50=0/02mg/ml) نیز آن را تایید می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.