مقاله ارزیابی تاثیر مایکوریزا بر خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی گیاه ریحان (Ocimum basilicum) تحت شرایط تنش خشکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تاثیر مایکوریزا بر خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی گیاه ریحان (Ocimum basilicum) تحت شرایط تنش خشکی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تاثیر مایکوریزا بر خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی گیاه ریحان (Ocimum basilicum) تحت شرایط تنش خشکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تاثیر مایکوریزا بر خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی گیاه ریحان (Ocimum basilicum) تحت شرایط تنش خشکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تاثیر مایکوریزا بر خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی گیاه ریحان (Ocimum basilicum) تحت شرایط تنش خشکی :

تعداد صفحات:۲۰
چکیده:
تنش خشکی یکی از مهمترین عوامل محدود کننده رشد و عملکرد گیاهان در بسیاری از مناطق جهان است. یکی از راهکارهای مهم برای افزایش عملکرد در شرایط تنش و همچنین حفاظت از محیط زیست استفاده از قارچ های مایکوریزا می باشد . لذا به منظور مطالعه اثرات تلقیح گیاه ریحان با گونه های مختلف مایکوریزا به لحاظ خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی تحت شرایط تنش خشکی، آزمایشی در قالب فاکتوریل بر پایه طرح بلوک های کامل تصادفی به صورت گلدانی در سال ۱۳۹۲ در سه تکرار در دانشگاه کردستان انجام گردید. آزمایش شامل سه فاکتور آباری دارای دو سطح ۰/۳- بار (شاهد یا عدم تنش) و ۷- بار (تنش خشکی، کاربرد گونه های مختلف مایکوریزا در چهار سطح شامل شاهد فاقد مارکوریزا، استفاده از گونه Glomus mossea و گونه Glomus hoei به تنهایی و ترکیبی از دو گونه و نیز فاکتور رقم شامل ارقام سبز و بنفش ریحان بود. نتایج نشان داد که تنش خشکی تاثیر معناداری بر صفات مورد ارزیابی داشت به طوری که با کاهش میزان رطوبت خاک، مقدار بیوماس ، وزن خشک ساقه ، وزن خشک ریشه، وزن خشک برگ، محتوای نسبی آب برگ و ارتفاع ساقه کاهش یافت. تلقیح گیاه با قارچ های مایکوریزا نیز بر پارامترهای رشدی معنی دار بود. ضمن اینکه بین ارقام نیز به لحاظ این پارامترها اختلاف معنی داری وجود داشت. گیاهان تلقیح شده با قارچ های AM در مقایسه با گیاهان تلقیح نشده از رشد و عملکرد بیولوژیکی بیشتری هم در شرایط تنش خشکی و هم در شرایط بدون تنش برخوردار بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.