مقاله نقش مصرف استویا در کاهش سطح قند خون و عوارض ناشی از دیابت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نقش مصرف استویا در کاهش سطح قند خون و عوارض ناشی از دیابت دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش مصرف استویا در کاهش سطح قند خون و عوارض ناشی از دیابت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش مصرف استویا در کاهش سطح قند خون و عوارض ناشی از دیابت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش مصرف استویا در کاهش سطح قند خون و عوارض ناشی از دیابت :

تعداد صفحات:۲
چکیده:
سابقه و هدف: دیابت یکی از شایع ترین و هزینه ساز ترین بیماری های مزمن در سراسر جهان به شمار می رود که عوارضی همچون نارسایی عروقی و کلیوی، نابینایی، قطع عضو و نوروپاتی به دنبال دارد. دیابت با عوارض فراوان خود کیفیت زندگی بیماران را به شدت تحت تاثیر قرار می دهد و هزینه های اقتصادی فراوانی را بر فرد و جامعه تحویل می نماید و به مرور زمان منجر به ناتوانی زودرس و مرگ بیمار می شود . عدم کنترل دقیق بیماری ، میزان پیدایش عوارض را در آینده افزایش خواهد داد. گیاه استویا یک شیرین کننده بسیار قوی و جایگزینی بسیار مناسب برای قندهای تصفیه شده است. نظر به خاصیت آنتی اکسیدانی این گیاه و قدرت شیرین کنندگی آن بر آن شدیم تا تاثیر مصرف آن را بر سطح قند خون و کاهش عوارض در بیماران دیابتی مورد بررسی قرار دهیم. مواد و روش ها: با جستجو در پایگاه های علمی و بررسی مقالات مرتبط به موضوع اطلاعات مورد نیاز جمع اوری شد. نتایج: طبق نتایج بدست آمده در نمونه هایی که دارای رژیم غذایی حاوی استویا بودند کاهش قند خون و افزایش سطح انسولین مشاهده شده است . مصرف استویا با بروز عوارض دیابتی رابطه عکس دارد و از سرعت پیشرفت آسیب های بافتی به کمک افزایش آنزیم های آنتی اکسیدانی می کاهد. بررسی ها نشان می دهد که مصرف استویا با تحمل گلوکز و حساسیت به انسولین رابطه مستقیم دارد. نتیجه گیری: نتایج مطالعات ما نشان می دهد مصرف استویا به وسیله افزایش حساسیت به انسولین سبب کاهش قند خون می شود و به عنوان یک ماده طبیعی که خاصیت آنتی اکسیدانی دارد در کاهش و جلوگیری از آسیب های کلیوی و کبدی بیماران دیابتی موثر است. مصرف گیاه استویا به عنوان یک کنترل کننده قند خون و آنتی اکسیدان به بیماران مبتلا به دیابت پیشنهاد می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.